Stiri Juniori U16 Masculin

România, fără victorie în cadrul FIBA U16 European Challenger

România, fără victorie în cadrul FIBA U16 European Challenger

România a cedat din nou în fața Rusiei, 47-94, în ultimul meci din cadrul FIBA U16 European Challenger. 

Evoluția scorului i-a permis antrenorului rus, Ilia Rodionov. să se folosească de toți jucătorii trecuți pe foaia oficială. Mai mult de atât, toți cei 12 baschetbaliști utilizați și-au trecut numele pe lista marcatorilor. S-au remarcat Vadim Shirinkin, cu 17 puncte și Egor Demin, cu 15 puncte.

Din tabăra noastră, David Anghel, autor a 13 puncte, a fost singurul baschetbalist care a reușit să treacă de borna celor 10 puncte. 

În urma acestui rezultat, compatrioții noștri au ajuns la 0-5 la general și încheie competiția pe locul 4 în grupă, ultimul, în condițiile în care Grecia și Macedonia de Nord s-au retras din cauza cazurilor de Covid-19. Grupa A, găzduită de Skopje, a fost câștigată de Franța.  

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Mda
    S-a tot scris zilele astea și aici și pe Facebook cu multă duritate despre acești copii, uitând puțin cu cine-i comparăm...
    Dar nu mai insist...
    Mă încăpățânez să văd și lucruri bune, așa că pentru cei nefamiliarizați cu baschetul juvenil avansez un nume de jucător, care în ciuda acestui dezastru, va răzbate și va deveni baschetbalist: Luca Illes (născut 2007). Ne auzim în câțiva ani.

    cu 2 ani în urmă (22.08.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii