Stiri Juniori U16 Masculin

România trece și de Bulgaria. Video

România trece și de Bulgaria. Video

România mai bifează o victorie în cadrul turneului Balkanic Next Star, tinerii tricolori au trecut de Bulgaria cu scorul de 75 la 63. 

Naționala noastră a început mai ezitant partidă, însă s-a desprins pe tabelă grație unui sfert secund foarte bun, câștigat cu scorul de 22 la 10. Bulgarii au avut o tentativă de revenirea pe la jumătatea sfertului decisiv, dar jucătorii noștri au reușit să facă față presiunii. 

David Antonescu a fost cel mai eficient jucător de pe teren, jucătorul lui CSM Focșani a terminat partida cu 12 puncte, 17 recuperări și 7 pase decisive pentru un indice de 28 la eficiență. Acesta a fost secondat de Marian Schmidt care a reușit 16 puncte, 10 recuperări, 2 intercepții și un capac pentru un indice de 27 la capitolul eficiență. 

Cel mai bun marcator de pe teren a fost Tudor Somăcescu, cu 20 de puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive, dar și 5 posesii pierdute. 

În celălalt meci al competiției, Israel a trecut cu lejeritate de Macedonia de Nord cu scorul de 83 la 51. Astfel, mâine de la ora 12:15, Vulturii vor juca pentru trofeu împotriva naționalei Israelului, partida va putea fi urmărită în direct pe Frb.tv

*foto: captură ecran Youtube Frb.tv

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii