Stiri Juniori U16 Masculin

SCM Timișoara a încheiat un contract de colaborare cu MP Sport

SCM Timișoara a încheiat un contract de colaborare cu MP Sport

Secţia de baschet din cadrul SCM Timişoara a încheiat un acord de colaborare cu clubul MP Sport.

Parteneriatul dintre cele două formații vizează pe termen scurt trecerea grupei juniorilor sub 16 ani sub comanda antrenorului Radenko Toroman. De asemenea, cele două părți şi-au propus să facă permanent schimb de experienţă la nivelul antrenorilor, să se asiste reciproc în diverse probleme de natură sportivă şi să elaboreze împreună planuri de pregătire pentru juniori.

În sezonul 2019/2020 clubul MP Sport a fost reprezentat în baschetul masculin la categoria U15, respectiv U13 a Campionatului Național. 

Despre colaborarea dintre cele două cluburi sportive, Dragan Petricevic a spus: 

Se observă de mult timp că avem un foarte mic flux al copiilor din Timişoara care termină junioratul şi ajung la echipa de seniori. În acest sens, ne-am propus o colaborare deschisă cu toate grupările care se ocupă de baschetul juvenil. Academia nu mai face parte din proiectul nostru şi am identificat în MP Sport un club de baschet juvenil foarte serios, cu o creştere vizibilă de-a lungul anilor. Menţinem şi colaborarea cu CSŞ Bega, una fructuoasă până în prezent, de care suntem foarte mulţumiţi.

Clubul MP Sport a fost înființat în anul 2008. În prezent, clubul condus de Paul Miron dispune de 5 antrenori:  Aref Kaed Bey, Alexandru Miron, Diana Lupu, Sergiu Paşca şi Dominique Rambo.

Sergiu Pașca, manager general al clubului a declarat: 

Pe noi ne interesează să fim scara pentru marea performanţă în baschetul timişorean. Sperăm să fim văzuţi aşa de copii şi de părinţi, pe cei care doresc să practice acest sport îi invităm să treacă pe la noi. 70 la sută dintre copiii aflaţi la clubul nostru practică baschetul de plăcere pentru a face mişcare, pentru a socializa, pentru a-şi face prieteni, ei fac sport de masă. Restul de 30 la sută practică baschetul de performanţă, avem şi această componentă pentru cei care îşi doresc să facă mai mult şi au calităţile necesare pentru o carieră lungă şi frumoasă în acest sport.

*foto: facebook MP Sport

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!