Stiri Juniori U16 Masculin

TF U16 Masculin - CSU Știința Slam București revine de la -19 și câștigă titlul în Campionatul Național

TF U16 Masculin - CSU Știința Slam București revine de la -19 și câștigă titlul în Campionatul Național

CSU Știința Slam București a completat o revenire de la -19 în finala Campionatului Național U16 Masculin, câștigând cu 77-74 duminică (01.05) împotriva lui CSU ASE Dan Dacian București. Turneul Final a avut loc în Arena RomSilva din capitală.

Știința Slam: Mirea, Orbulescu, Tache Fuerea, Pîrjolescu, Vlaicu Popa

CSU ASE Dan Dacian: Părău, Bogdan, Vladimirescu, Jeles, Danis

Primul sfert a demarat sub semnul echilibrului, avantajul fiind de partea lui CSU ASE Dan Dacian (19-18), apoi diferența crescând până la pauza partidei, 49-35, ecartul fiind la un moment dat de +19. Știința Slam a recuperat în sfertul trei, venind la o posesie în urmă (62-60) și apoi situația de pe tabelă a devenit egală, 69-69, în cele din urmă galben-negrii putând să câștige cu 77-74.

Alexandru Pîrjolescu a contribuit cu 25 de puncte și 9 recuperări pentru Știința Slam, iar principalul marcator de la CSU ASE Dan Dacian a fost Șerban Jeles (23 de puncte, 13 recuperări).

Lotul pe care s-a bazat Cristian Georgescu la acest Turneu Final a fost alcătuit din: Rareș Andrei Polizu, Alexandru George Tache Fuerea, Radu Mihai Vișan, Andrei Cristian Mirea, Răzvan Alexandru Garz, Matei Alexandru Polizu, Andrei Ștefan Jiga, David Orbulescu, Matei Ștefan Puicu, Alexandru Pîrjolescu, Matei Teodor Vlad, Mihnea Ion Vlaicu Popa, Ioan Alexandru Roman.

CSȘ Ploiești a terminat pe locul 3

Finala mică a câștigat-o CSȘ Ploiești, 76-48 împotriva formației BC Leii București. George Cristian Angelian a încheiat cu 26 de puncte, 8 recuperări și 7 assist-uri pentru învingători, iar Andrei Ștefan Niculescu a adunat 21 de puncte și 4 recuperări pentru Leii. Interesant este că Ploieștiul a fost la un pas de finala CN U16, după ce a început Turneul Final cu două înfrângeri.

Rezultatele înregistrate în jocurile de clasament au fost: U-BT Cluj-Napoca - CSO Voluntari 95-58, BC CSU Sibiu - CSȘ Nr. 5 București 57-68.

Clasamentul în urma Turneului Final CN U16:

  1. CSU Știința Slam București
  2. CSU ASE Dan Dacian București
  3. CSȘ Ploiești
  4. Leii București
  5. U-BT Cluj-Napoca
  6. CSO Voluntari
  7. CSȘ Nr. 5 București
  8. BC CSU Sibiu

*foto: YouTube CSU Știința București

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!