Stiri Juniori U16 Masculin

TF U16M - Dinamo CSS Nr. 6 București și-a asigurat prezența în finala competiției

TF U16M -  Dinamo CSS Nr. 6 București și-a asigurat prezența în finala competiției

Astăzi, 14 septembrie, Dinamo CSS Nr. 6 București își va afla adversa din finala turneului final U16 masculin. 

Tinerii dinamoviști s-au calificat în ultimul act după ce au trecut pe rând de CSS 4 București, scor 77 la 39 și de marea favorită la câștigarea competiției ACS U-BT Cluj-Napoca, scor 92 la 62. 

În partida împotriva clujenilor, David Pătru și Vlad Cozea au fost principalii remarcați cu 33, respectiv 23 de puncte, în timp ce Tudor Somăcescu a reușit 17 puncte pentru clujeni.

Astfel, în urma rezultatelor înregistrate, Dinamo a devenit principala favorită la câștigarea trofeului de campioană la această categorie de vârstă. 

A doua finalistă va fi decisă de partidă dintre ABC Leii București și ABC Laguna Sharks, echipe care până acum au înregistrat câte o victorie în compania celor de la CS Otopeni. Tot astăzi se va decide și componența finalei mici, dar și a meciului de clasament. 

Programul meciurilor de astăzi

  • ACS U-BT Cluj-Napoca - CSS 4 București ora 17:00
  • ABC Leii București - ABC Laguna Sharks ora 18:30 - FRB TV

*foto: facebook Federația Română de Baschet/ Alina Cojocaru

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!