Stiri Juniori U16 Masculin

U16 Masculin – Leii București și CS Otopeni vor juca finala campionatului național

U16 Masculin – Leii București și CS Otopeni vor juca finala campionatului național

Astăzi, 29 mai, au avut loc la Timișoara meciurile din semifinalele campionatului național U16 masculin. În urma celor două jocuri, Leii București și CS Otopeni au obținut biletele pentru finala de mâine.

Echipa din Capitală a trecut cu scorul de 61-49 de U BT Cluj-Napoca. Leii au câștigat convingător primele 3 sferturi. În ultima secvență bucureștenii au cedat la 4 puncte, dar victoria nu le-a fost pusă în pericol.

Andrei Grigorescu a fost cel mai bun marcator al partidei cu 25 de puncte, lângă care a mai adăugat 6 recuperări, 2 pase decisive, 7 intercepții dar și 18 turnovers. Vladimir Sparlac a totalizat 14 puncte și 18 recuperări iar Mario Oprea 13 puncte și 3 recuperări.

Vladimir Georgescu a terminat cu 15 puncte pentru U-BT, iar Akos Szentkuti cu 10 puncte și 7 recuperări.

CS Otopeni a obținut o victorie și mai clară în fața lui CSS CSM Ploiești. Ilfovenii s-au impus cu scorul de 80-51, după ce au câștigat toate cele 4 acte ale meciului.

Sasha Son a fost cel mai bun marcator al meciului cu 20 de puncte plus 8 recuperări și 2 pase decisive. Alexandru Moroșanu a contribuit cu 15 puncte și 14 recuperări. Mihăescu și Bălțaru au marcat fiecare câte 10 puncte.

George Angelian a reușit și 14 puncte și 12 recuperări pentru ploieșteni iar Vlad Oțelea 14 puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!