Stiri Juniori U16 Masculin

U16M. CSŞ Târgu Jiu trece fără probleme de CSU Cuadripol Braşov

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
08.06.2013

CSŞ Târgu Jiu a învins pe CSU Cuadripol Braşov cu scorul de 70-46, în seria pentru locurile 5-8 de la Turneul Final al CN U16 Masculin. Scor pe sferturi: 26-12, 14-8, 17-9, 13-17.

Din punct de vedere statistic, CSU Cuadripol Braşov a avut procentaj de 37.8% la aruncările din interiorul semicercului, 22.2% la cel din afara semicercului, respectiv 50.0% la aruncările libere. Gorjenii au terminat partida cu 25/40 la aruncările de 2 puncte, cu un procentaj de 62.5%, la aruncările de la distanţa a avut procentaj de 55.5%, iar la linia de pedeapsă au terminat partida cu 5 libere marcate din cele 9 acordate.

Remarcaţi ai partidei:

CSŞ Târgu Jiu: Camil Berculescu – 16 puncte, 10 recuperări, o pasă decisivă; Adrian Vlad – 14 puncte, o recuperare, o pasă decisivă; Silviu Sanda – 11 puncte, 3 recuperări, 6 pase decisive.

CSU Cuadripol Braşov: Horia Lazăr – 14 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă; Eduard Marinică – 12 puncte, o recuperăre, 3 pase decisive; Radu Brezoi – 8 puncte, 3 recuperări.    

CSŞ Târgu Jiu va lupta pentru locul 5 împotriva învingătoarei dintre CSŞ Viitorul Cluj şi LPS Târgu Mureş. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!