Stiri Juniori U17 Masculin

Câștigătorii burselor din cadrul proiectului „Baschet, educație sau ambele”

Câștigătorii burselor din cadrul proiectului „Baschet, educație sau ambele”

În ultimii 11 ani, site-ul Baschet.ro a promovat baschetul autohton și cel internațional, iar astfel a devenit cea mai importantă sursă de informare, de specialitate, din România. Munca noastră a avut la bază pasiunea pentru acest sport și dorința de a clădi un interes tot mai mare pentru baschet în țara noastră.

Având în minte aceste obiective, în 10 ianuarie, în urmă cu 11 zile, anunțam lansarea unui proiect aniversar, intitulat Baschet, educație sau ambele?”. Cu toate că sistemul educațional și cel sportiv sunt destul de rigide, noi credem nu doar că este posibil, ci că este necesar ca, în viața unui baschetbalist, educația să joace un rol important.

Prin urmare, cu ajutorul sponsorilor noștri, Banca Transilvania și Hello Sport, am decis să oferim 15 burse pentru un curs de coaching profesionist și educație financiară, care se va întinde pe o perioadă de 6 luni.

Ne bucurăm enorm de mult pentru interesul pe care l-ați arătat față de acest proiect și vă asigurăm că selectarea celor 15 câștigători a fost foarte dificilă. Ne-ar fi făcut mare plăcere să avem posibilitatea de a vă oferi fiecăruia dintre voi o bursă pentru cursul susținut de Elena Moldovan și Andrei Danciu.

Acestea fiind spuse, iată care este componența celor trei grupe:

  • 16-17 ani: Daniel Florin Guțan, Alexandru Prodan, Bogdan Bărbulescu, Teodor Andrei Popescu, Rareș Mihai Niță
  • 18-24 ani: Ariana Kelemen-Radin, Ștefan Gribinic, Vlad Mihalcea, Lucas Tohătan, Valeriu Florin Iordache
  • Grupa de „tranziție”: Alexandra Uiuiu, Teodora Neagu, Rolland Torok, Andrei Mandache, Elisabeth Pavel

În curând vom reveni și cu detalii mai exacte legate de programul de desfășurare al cursului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!