Stiri Liga I Masculin

Baris Aktaș: „Ne dorim să ajungem în play-off”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.03.2017

SCM U Craiova și BC Mureș Târgu Mureș joacă azi un meci din cadrul grupei 7-10 a sezonului regulat LNBM, meci în care ambele formații au nevoie de victorie pentru a-și bifa obiectivele. Baris Aktaș, componentul formației craiovene, a spus câteva cuvinte în legătură cu duelul de diseară împotriva mureșenilor. 

„Ne așteaptă un meci greu, dar trebuie să îl câștigăm. În ultimele cinci partide avem patru victorii și ne dorim să continuăm șirul victoriilor. Am câștigat o bătălie, urmează alta și alta, ne dorim să ajungem în play-off. Este clar că de acum depindem doar de noi să ne îndeplinim obiectivul. Nu trebuie să ne gândim la celelalte rezultate”, a declarat jucătorul Craiovei, citat de site-ul sportuldoljean.ro. 

Pentru a rămâne în cursa pentru ultimul loc care duce în play-off, Aktaș și compania trebuie să învingă azi, caz în care ar egala la puncte pe Phoenix Galați, actuala ocupantă a poziției a 8-a în clasamentul LNBM. Apoi, va urma un meci aproape decisiv între craioveni și gălățeni.

Confruntarea dintre Craiova și Mureș va debuta azi la ora 18:00, fiind transmisă în direct de DigiSport 4. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!