Stiri Liga I Masculin

CSM Târgu Mureș va contesta decizia Comisiei de Disciplină a FRB

CSM Târgu Mureș va contesta decizia Comisiei de Disciplină a FRB

În cursul zilei de vineri, 26 ianuarie, Federația Română de Baschet a anunțat decizia Comisiei de Disciplină, după incidentele care au avut loc în timpul confruntării dintre CSM Târgu Mureș și SCM U Craiova.

Mai exact, Goran Martinic a fost suspendat pentru 10 etape, în timp ce George Blaj-Voinescu a primit o suspendare de 3 runde. De asemenea, amândoi jucătorii au fost penalizați financiar.

Așa cum era de așteptat, CSM Târgu Mureș a ales să conteste decizia Comisiei de Disciplină și a emis un comunicat în acest sens:

„Am primit hotărârea Comisiei de Disciplină a Federației Române de Baschet, prin care jucătorul nostru Goran Martinic a fost suspendat pe 10 etape, plus a fost amendat cu suma de 1500 de euro pentru incidentele cu Blaj-Voinescu în partida de pe teren propriu împotriva echipei SCM U Craiova.

În primul rând, conducerea clubului nostru condamnă orice gest nesportiv, şi consideră că asemenea comportări nu își au locul pe un teren de sport.

Pe de altă parte considerăm pedeapsa prea aspră pentru ceea ce s-a întâmplat atunci pe teren, şi având trei zile la dispoziţie după primirea deciziei, atât Clubul Sportiv Municipal Târgu Mureş cât şi jucătorul vor depune recurs încă în cursul zilei de astăzi.

Sâmbătă vom disputa o partidă extrem de importantă în faza a II-a LNBM, şi pe această cale rugăm toţi suporterii care vor participa la meci să-şi susţină echipa cu sportivitate în limitele fair-play-ului.

Vă mulţumim!

Cu stimă

Conducerea CSM Târgu Mureş – Marosvásárhelyi VSK”, este comunicatul publicat pe site-ul oficial al alb-albaștrilor.

Sâmbătă, 27 ianuarie, începând cu ora 18:00, CSM Târgu Mureș va primi vizita lui U-BT Cluj-Napoca, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

*foto: Kadar Csongor Krisztian/CSM Târgu Mureș – Marosvasarhelyi VSK

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!