Stiri Liga I Masculin

CSU Târgu Mureș câștigă derby-ul cu Rapid București

CSU Târgu Mureș câștigă derby-ul cu Rapid București

S-a încheiat turneul de Liga 1 găzduit de CS Agronomia. 

În meciul vedetă al ultimei zilei, CSU Târgu Mureș a dispus de CS Rapid București cu scorul de 71 la 62. Partida a fost una echilibrată, decisă în ultimul sfert, sfert câștigat cu scorul de 21 la 12 de jucătorii antrenați de George Trif. 

Goran Martinic și-a arătat experiența și a totalizat 22 de puncte, 5 recuperări și 6 pase decisive pentru un indice de 28 de unități în dreptul eficienței. Muntenegreanul a fost secondat de David Engi, autor a 13 puncte. 

Din tabară rapidiștilor s-au remarcat Luca Vasile cu 28 de puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive și Mădălin Potcoavă cu 10 puncte și 7 recuperări. 

În celălalt meci al zilei, gazdele de la Agronomia au trecut de CS Universitatea Cluj, scor 64 la 54

Gheorghe Balmuș a fost cel mai bun jucător de la învingători cu 16 puncte și 8 recuperări. Între timp de la "U" s-au remarcat Radu Birlean cu 18 puncte și Mihnea Brie, autorul unui double-double cu 12 puncte și 13 recuperări. 

În urma turneului din Capitală, CSU Târgu Mureș și CSM Ploiești, echipă ce nu a jucat în acest weekend din cauza cazurilor de Covid, sunt singurele echipe ce nu au făcut cunoștință cu înfrângerea în actuala stagiune a Ligii 1. 

Clasament 

No Team W/L P
1. CS Rapid Bucuresti 5/2 12
2. CS Agronomia Bucuresti 3/4 10
3. CSU Stiinta Bucuresti 4/1 9
4. BC CSU 2 Sibiu 3/2 8
5. CS Universitar Targu Mures 4/0 8
6. CS Municipal Ploiesti 3/0 6
7. CS Universitatea Cluj-Napoca 1/4 6
8. ACS Lumina Wolves Sports Bucuresti 0/5 5
9. CS Universitar Ploiesti 1/2 4
10. ACSB Liliecii Bucuresti 0/4 4

*foto: Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!