Stiri Liga I Masculin

Liga 1: Rezultatele etapei a 6-a

Liga 1: Rezultatele etapei a 6-a

Patru meciuri s-au disputat în perioada 16-19 decembrie în cadrul etapei cu numărul 6 în Liga 1 la baschet masculin, în fiecare caz înregistrându-se diferențe importante de scor.

BC CSU 2 Sibiu a învins formația CNAV Eagles București în primul joc, după ce a încasat câte 7 puncte pe parcursul sferturilor doi și trei. În acest meci, antrenorul oaspeților a părăsit terenul în timpul partidei, decizia lui Cristian Teodorescu venind în semn de protest împotriva arbitrajului. Principalii marcatori au fost Sebastian Costeiu, pentru sibieni, cu 21 de puncte și Robert Spoitoru, cu 14 puncte, pentru Eagles.

În derby-ul rundei, Laguna București a dispus de Universitatea Cluj fără emoții, după o primă repriză extrem de bună, avantajul maxim al „rechinilor” fiind de 30 de puncte în această partidă. Luka și Ilija Stefanovic au fost cei mai buni jucători pentru Laguna, cel din urmă trecându-și în cont un double-double (22 de puncte, 15 recuperări), lucru de care a fost aproape și Mihnea Brie de la „U” (16 puncte, 8 recuperări).

CSM Târgu Mureș a avut o misiune facilă cu Ralph Brașov, de care a trecut la o diferență de 59 de puncte. Niciodată nu a primit Mureșul mai mult de 15 puncte într-un sfert, iar cinci baschetbaliști au terminat în double figures, experimentații Goran Martinic (21 de puncte) și Szabolcs Santa (19 puncte, 14 recuperări) conducând lista. Sergiu Souca a avut și el double-double, cu 15 puncte și 14 recuperări pentru Ralph.

În fine, ultimul meci s-a jucat în capitală între Agronomia București și CSU Craiova, oltenii conducând o singură dată pe parcursul partidei. Agronomia a controlat în special primul și ultimul sfert, diferența finală fiind de 24 de puncte. Adrian Oprea (18 puncte, 8 recuperări) și Mihai Cilibiu (22 de puncte, 7 recuperări) au fost principalii marcatori pentru cele două echipe.

Iată rezultatele etapei a 6-a:

Joi, 16 decembrie

BC CSU 2 Sibiu – ACS CNAV Eagles București 85-41

Vineri, 17 decembrie

CS Universitatea Cluj-Napoca – ABC Laguna București 65-85

CSM Târgu Mureș – ACS Ralph Brașov 102-43

Duminică, 19 decembrie

CS Agronomia București – CS Universitatea Craiova 79-55

Meciul Politehnica Iași – NN Ulisse București s-a jucat pe 27 noiembrie în această rundă și a fost câștigat de ieșeni cu 85-73.

Clasamentul este condus de CSM Târgu Mureș (6-0), podiumul fiind completat de Laguna și Agronomia București (ambele 5-1).

*foto: Facebook CSM Târgu Mureș – Marosvásárhelyi VSK (Kádár Csongor Krisztián)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!