Stiri Liga I Masculin

Mihnea Brie și Iulian Orbeanu, prestații senzaționale în Liga I

Mihnea Brie și Iulian Orbeanu, prestații senzaționale în Liga I

Duminică, 9 ianuarie, și luni, 10 ianuarie, s-au jucat patru meciuri din etapa a 7-a a Ligii I. Această rundă a consemnat două prestații senzaționale reușite de Mihnea Brie și Iulian Orbeanu, jucătorii lui CS Universitatea Cluj-Napoca și ABC Laguna București.

Formația din Ardeal s-a impus în fața lui ACS CNAV Eagles București cu scorul de 88 la 74 și a obținut a cincea victorie stagională. Liderul clujenilor a fost Mihnea Brie, care a adunat 29 de puncte, 24 de recuperări, 5 intercepții și un capac în cele 36 de minute petrecute pe teren.

Pivotul alb-negrilor a avut 13/23 din acțiune (57%) și 3/8 de la linia de libere (38%), pentru un indice al eficienței de +39. În urma acestei confruntări, Brie are medii de 23.7 puncte și 16.0 recuperări în acest sezon, fiind liderul Ligii I atât la puncte, cât și la recuperări.

Tot un double-double spectaculos a înregistrat și Iulian Orbeanu, veteranul lui ABC Laguna București. Trupa antrenată de Claudiu Fometescu a învins-o cu 81 la 76 pe CS Agronomia București și a urcat pe locul al doilea în clasament (6-1).

Orbeanu a jucat toate cele 40 de minute și s-a remarcat cu 30 de puncte, 20 de recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții, 2 capace și 47 de unități la eficiență. Sportivul autohton a avut 64% din interiorul semicercului (9/14), 75% de la distanță (3/4) și 100% la aruncările de un punct (3/3).

În urma celui de-al 5-lea double-double înregistrat de Orbeanu în acest sezon, mediile acestuia sunt următoarele: 16.7 puncte și 12.0 recuperări.

*foto: Manases Sandor/ajbcluj.ro

6 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    domnul din planul secund
    cam cati ani are? asta e nivelul din liga 1? joaca profesionisti cu amatori, tineri cu varstnici? sau e o poza random din liga judeteana?

    cu 2 ani în urmă (11.01.2022)
    • Istrate David:

      Poza
      Fotografia este luată de pe pagina Asociației Județene de Baschet și cred că este din cadrul unui meci din Liga Județeană.

      cu 2 ani în urmă (11.01.2022)
    • Istrate David:

      Poza
      Din păcate, sunt unele echipe din Liga Națională de la care nu avem fotografii...Așa că nu ne așteptăm să avem fotografii de la echipele din Liga I. De aceea, m-am bucurat că am găsit măcar o poză cu Mihnea.

      cu 2 ani în urmă (11.01.2022)
    • CSM CSU Oradea Ion777:

      virsta
      uitati-va ce jucatori are muresul care a jucat cu csm oradea2 care sunt sub 21 si vedeti si diferenta de scor
      65-97

      cu 2 ani în urmă (11.01.2022)
    • CSM CSU Oradea Ion777:

      foto
      pe site-ul csm oradea aveti si poze cu echipa csm2,

      cu 2 ani în urmă (11.01.2022)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      @ David Istrate
      Da, nici o problema (ca i poza din liga judeteana). E de inteles ca nu sunt poze cu toti sportivii.
      Mister elucidat :)

      cu 2 ani în urmă (12.01.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!