Stiri Liga I Masculin

Octavian Ilie va juca pentru CSM Târgu Jiu

Octavian Ilie va juca pentru CSM Târgu Jiu

Octavian Ilie va juca pentru CSM Târgu Jiu. 

Conducătorul de joc în vârstă de 18 ani a început stagiunea 2020/2021 alături de CS Dinamo București, dar a încheiat-o la Știința. În Liga 1, internaționalul de tineret a adunat medii statistice de 12.3 puncte, 4.3 recuperări, 4.1 pase decisive pentru 13.4 la eficiență. 

Tot în cursul stagiunii trecute, Ilie a contribuit la titlul câștigat de Știința în cadrul CN U20 Masculin. La turneul final, tânărul baschetbalist a jucat în toate partidele și a adunat medii de 9.3 puncte, 5.3 pase decisive, 2.7 recuperări pentru 10,3 la eficiență. 

În această vară, înaintea semnării contractului cu gorjenii, Ilie a jucat pentru naționala României la FIBA U18 European Challenger. În cadrul competiției continentale, baschetbalistul format de CSȘ Târgu Jiu și CSM București a adunat medii de 6.0 puncte, 2.3 recuperări, 2.0 pase decisive.

Până în acest moment, CSM Târgu Jiu i-a mai anunțat pe Brandon Sly, Ahmed Bashir și Porter Troupe. Camil Berculescu și Alexandru Berca sunt jucătorii autohtoni care vor continua în Gorj.

foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!