Stiri Liga I Masculin

Rezultate Liga 1 Masculin: Victorii pentru CSU Târgu Mureș și Știința București

Rezultate Liga 1 Masculin: Victorii pentru CSU Târgu Mureș și Știința București

Turneul 2 al Ligii 1 Masculin a debutat sâmbătă cu două bule epidemiologice, la Târgu Mureş şi la Sala Rapid din Bucureşti.

În primul meci jucat în „Junglă”, Ştiinţa Bucureşti a trecut de Universitatea Cluj, scor 87-72. Matei Dorneanu a fost cel mai bun om al Ştiinţei, cu 20 de puncte, în timp ce David Neacşu a înscris 15 puncte. De partea cealaltă Luca Domocoş a reuşit un double-double pentru clujeni, cu 19 puncte şi 10 recuperări, în timp ce Rareş Mihăşan a înscris 17 puncte.

În a doua partidă a zilei de la Târgu Mureş gazdele s-au impus cu scorul de 92 la 65 în faţa celor de la Lumina Wolves. Vladislav Şolopa a strâns 25 de puncte şi 8 recuperări, cu 11/14 din acţiune. Goran Martinic a înscris la rândul său 17 puncte, cu 7 recuperări şi 5 pase decisive. De partea cealaltă, Rareş Dumitrescu a marcat 20 de puncte, Călin Stoian 14 puncte cu 6 recuperări iar Bogdan Stăncuţ 12 puncte cu 9 recuperări.

În grupa de la Bucureşti, Rapid s-a impus în faţa satelitului celor de la CSU Sibiu, scor 69-63, într-un meci umbrit de accidentarea gravă suferită de Toni Rotaru (detalii aici). În celălalt meci de la Sala Rapid, Agronomia a trecut cu 112-49 de Liliecii Bucureşti. Andrei Petică a înscris 31 de puncte pentru învingători, în timp ce Adrian Oprea a marcat 17 puncte şi 9 recuperări.

Etapa a doua se joacă duminică, 14 februarie. Partidele vor putea fi urmărite în continuare pe FRB Tv.

*foto: Viorel Sălceanu-Nagy

-------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!