Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Adina Stoiedin, operată cu succes!

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
26.01.2011

Baschetbalista Adina Stoiedin a fost operată cu succes luni. Jucătoarea echipei BCM Bega Danzio a fost supusă unei artroscopii pentru a scăpa de probleme de la menisc. Pivotul formaţiei de pe Bega va începe un proces de recuperare, iar apoi va reveni şi la antrenamentele trupei viola. Antrenorul său, Dan Ionescu spune că lucrurile vor intra pe un făgaş normal pentru jucătoarea sa.

Dan Ionescu - antrenor BCM Bega Danzio

Acum este în convalescenţă. Alaltăieri  a avut o intervenţie chirurgicală, se simte bine şi sperăm să îşi revină cât mai repede.

Din lotul timişorean lipseşte în continuare şi Karina Ştiopu, care se recuperează şi ea tot după o problemă la genunchi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!