Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Alexandria câștigă în Capitală

Costin Marinescu

Costin Marinescu
09.12.2012

53 - 60
12 - 19 9 - 15 21 - 7 11 - 19
  Statistică  

CSBT Alexandria s-a impus cu 60 – 53 în confruntarea CU CSM București Sportul Studențesc, desfășurată sâmbătă, în Arena de baschet din Capitală.

Echipa antrenată de Mădălin Piperea s-a desprins pe parcursul sfertului 2 chiar și la 13 puncte diferență, dar un sfert trei excelent făcut de gazde au transformat ultima perioadă într-un extrem de echilibrată și interesantă.

CSM București Sportul Studențesc a câștigat sfertul 3 cu 21 – 7. Formația din Capitală a egalat la 39 în minutul 28 printr-un coș al lui Brandie Hoskins și a intrat în avantaj, 42 – 41, în ultimul sfert prin reușita de două puncte a lui Sanja Knezevic.

Hoskins, trei puncte, și  Erak, două, măresc diferența în favoarea Sportului la 49 – 45. Anca Sipoș egalează la 49 în minutul 34 și tot ea își readuce echipa în avantaj, 52 – 51, cu două minute înainte de final. Georgiana Rus înscrie pentru 54 – 51. Milica Beljanski reduce diferența la un singur punct, 53 – 54, dar Florentina Ardeleanu o faultează pe Shanitta Arnold, care nu are emoții de la linia de libere.

Knezevic aruncă de la mare distanță dar este blocată de Ashley Arlen. În criză de timp, bucureștencele recurg la tactica faulturilor, dar Arnold și Rus sunt perfecte la aruncările libere pe final.

Alexandria se impune cu 60 – 53 și obține a opta victorie a sezonului, în timp ce CSM București a ajuns la cota 8 în dreptul înfrângerilor.

Ashley Arlen a terminat în double double. Jucătoarea Alexandriei a marcat 13 puncte și a recuperat 11 mingi, dintre care 9 sub panoul advers.Georgiana Rus a înscris 16 puncte și a fost la o singură recuperare de un double double. Alina Chivu a avut 13 puncte.

Cu 10 puncte și tot atâtea recuperări, Vladinka Erak a fost cea mai eficientă jucătoare a gazdelor. Emina Demirovic a marcat 14 puncte la care a adăugat 7 mingi prinse la panou. Brandie Hoskins a terminat meciul cu 10 puncte și 6 recuperări.

CSM București a avut procentaje mai bune la aruncările din acțiune (40% față de 36%), a recuperate cu 9 mingi în plus și a marcat 34 puncte din căciulă, dar a suferit la numărul posesiilor pierdute, 29, față de 16 ale Alexandriei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!