Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ana Maria Chirilă: ”Alba Iulia are nevoie de pivoți, după ce a renunțat la doi oameni de talie”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
24.01.2011

Fosta jucătoare a echipei LPS Alba Iulia, Ana Maria Chirilă, a declarat, luni, pentru totalbaschet.ro, că nu înțelege de ce formația pregătită de George Lăncrănjan are nevoie abia acum de un om de talie în condițiile în care, la finele turului s-au reziliat două contracte.

Antrenorul George Lăncrănjan a spus, după meciul de la Iași, câștigat de LPS cu scorul de 58-48, că are nevoie de o jucătoare de talie. ”Trebuie să ne regăsim, totuși, puțin, pentru că am schimbat sistemul de joc și se simte lipsa unui pivot”, a precizat tehnicianul.

Ana Maria Chirilă a evoluat, ca și Andreea Nemeș, pentru formația din Alba Iulia, însă conducerea clubului le-a reziliat contractele. Chirilă are 1,94 metri înălțime și este un 5 veritabil. ”Nu le înțeleg această decizie și nu-mi dau seama de ce vor să găsească abia acum o jucătoare pentru acest post dacă au renunțat atât de ușor la noi”, a precizat sportiva pentru totalbaschet.ro.

Întrebată dacă ar fi rămas la Alba Iulia, în condițiile în care nu și-ar fi reziliat contractul, de comun acord cu gruparea ardeleană, Ana Maria Chirilă a completat: ”Fiecare ia deciziile pe care le crede de cuviință la un anumit moment. Nu cred că aș mai fi rămas la echipă și din retur”, a încheiat fosta echipieră a ardelenilor.

Echipa LPS Alba Iulia se află pe primul loc în clasamentul Diviziei A2, cu două victorii din tot atâtea posibile, urmând să evolueze, etapa viitoare, în București, împotriva echipei Sportul Studențesc Omnilogic, grupare care nu a câștigat niciun meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!