Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ancuţa Stoenescu a revenit în forţă! Double-double cu Alexandria!

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
13.02.2011

Chiar dacă nu a fost refăcută în proporţie de 100%, jucătoarea echipei BCM Danzio Timişoara, Ancuţa Stoenescu a ţinut să fie cât mai mult pe teren la meciul câştigat de echipa sa în faţa formaţiei din Alexandria cu 76-60.

Fundaşul echipei bănăţene a bifat toate cele 40 de minute, în condiţiile în care antrenorul Dan Ionescu era pregătit să o folosească doar jumătate de meci pentru a nu risca o recidivă. Însă cea mai experimentată jucătoare a trupei din Timişoara a vrut să fie cât mai mult timp utilă echipei sale şi a contribuit din plin la succesul repurtat de BCM Danzio.

Stoenescu a fost cea mai bună marcatoare a echipei sale, cu 22 de puncte. A reuşit 7/16 reuşite de două puncte, 2/12 de la distanţă, 2/2 de la linia de libere. Fundaşul şi-a mai trecut în cont 3 recuperări ofensive şi 10 defensive, a dat 2 pase decisive şi a avut 6 intercepţii, dar şi 4 greşeli personale şi 2 mingi pierdute. Stoenescu a acumulat un indice de eficienţă de 22.

Antrenorul său, Dan Ionescu a ţinut să o felicite pentru jocul bun prestat la revenirea pe parchet.

Ancuța Stoenescu a cerut să joace tot meciul, a văzut că poate și în situația în care am rămas fără cei doi pivoți trebuia să fie un jucător de experiență să joace și pe acel post, de pivot. A jucat foarte bine, nu pot decat să o felicit, la fel cum felicit întreaga echipă.

Pentru Ancuţa Stoenescu a fost primul joc după o pauză de 2 săptămâni de la accidentarea la gleznă suferită în meciul cu Rapid Bucureşti de pe teren propriu. Stoenescu rămâne în top 3 marcatoare din acest sezon în Divizia A de baschet feminin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!