Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Attila Vereș: „La Alexandria vom avea o partidă dificilă”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
25.02.2011

Antrenorul echipei din Sfântu Gheorghe, Attila Vereș, știe că Sepsi va avea un meci foarte greu, sâmbătă, la Alexandria, și a declarat că jucătoarele sale nu trebuie să se relaxeze înaintea acestei partide, una destul de importantă pentru păstrarea șanselor de a prinde Final Four-ul Diviziei A1.

Tehnicianul formației din Sfântu Gheorghe a mai adăugat, pentru sepsibc.com, că a studiat gruparea din Alexandria. ”Urmează o partidă dificilă, sâmbătă, la Alexandria, echipa gazdă putând fi depăşită de fetele noastre printr-un joc pregătit cu atenţie şi în care să jucăm cu determinare maximă”, a încheiat Attila Vereș.

Potrivit totalbaschet.ro, Sepsi Sfântu Gheorghe este pe poziția a patra în clasamentul Diviziei A1, cu patru meciuri câștigate și tot atâtea pierdute, în timp ce gruparea din Alexandria ocupă locul șase, cu trei victorii și cinci înfrângeri.

Partida dintre CST Alexandria și Sepsi Sfântu Gheorghe, se va desfășura, sâmbătă, cu începere de la ora 20.00, în Sala Sporturilor din Alexandria.

sursa foto: sepsibc.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii