Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Attila Vereș: ”Noi am jucat în șase jucătoare. ICIM a avut 12!”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
02.02.2011

Antrenorul echipei LMK Sepsi Sfântu Gheorghe, Attila Vereș, a declarat, miercuri, pentru totalbaschet.ro, după meciul pierdut acasă de formația sa, scor 64-71, cu BC ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad că diferența a fost făcută de punctele venite de pe bancă.

Tehnicianul formației din Sfântu Gheorghe a mai spus că ar fi fost foarte greu ca Sepsi să se impună în meciul cu ICIM. ”Noi am evoluat în șase jucătoare iar ele în 12. Echipa din Arad a schimbat non-stop iar noi, la un moment dat, am cedat din punct de vedere fizic. Nu ai cum ca, la un asemenea nivel, să poți să faci față cu o singură schimbare”, a completat Vereș.

”Mă bucur că fetele și-au revenit din punct de vedere psihologic și că au luptat pe teren. Am demonstrat că putem juca de la egal la egal cu una din candidatele la titlu și doar lotul mai puțin numeros valoric a făcut ca diferența să fie, totuși, una minimă”, a completat tehnicianul echipei din Sfântu Gheorghe.

”Nu ne putem compara financiar cu echipele din Arad și din Satu Mare”

Întrebat de totalbaschet.ro cum își explică faptul că formația din Satu Mare a învins pe ICIM tot în șase jucătoare, Attila Vereș a răspuns: ”Aici este vorba și de bugetele echipelor. Nu ne putem compara financiar, cel puțin în acest moment, nici cu Arad și nici cu Satu Mare, ceea ce nu e bine pentru noi.”

”Nu pot să spun dacă vom mai aduce o altă jucătoare în viitor. Avem un buget restrâns și trebuie să ne achităm datoriile față de sportivele pe care acum le avem în lot. Ni s-au mai promis ceva bani la echipă, însă nu vă pot spune dacă vom putea vorbi de o altă achiziție la Sfântu Gheorghe”, a încheiat Attila Vereș.

În urma eșecului de acasă, cu ICIM Arad, echipa LMK Sepsi Sfântu Gheorghe a acumulat două victorii și trei înfrângeri în Divizia A1 și, cu șapte puncte, ocupă locul patru în clasament, la trei lungimi de liderul ICIM, gruparea din Arad având patru victorii din cinci posibile.

sursa foto: sepsibc.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • pesekattila :

    pacat
    sincer, imi pare rau ce se intampla la Sf. Gheorghe. Este o echipa simpatica, si daca ar avea forta (financiara) ca si ani trecuti, atuncea am avea in acest sezon un campionat superechilibrat.
    Totusi, as vrea sa precizez ceva autorului acestui articol: ICIM este lider doar momentan, fiindca CSM Satu Mare are un meci in minus. E important de apreciat acest lucru. In rest: HAI CSM SM!!! Hajrá csajok!!!!! Go-Go-Go!!!!!!

    cu 13 ani în urmă (03.02.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!