Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICA. Alba Iulia vs Brașov

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.01.2011

CSU LPS Alba Iulia(foto) va întâlni pe BC Galactica Olimpia Braşov în prima etapă din faza a doua a Campionatului Naţional feminine. Ambele echipe fac parte din Seria A2.

Echipa din Alba Iulia a terminat prima parte a campionatului pe poziţia a cincea în seria Nord Vest având o linie de clasament cu 3 victorii şi 9 înfrângeri. Braşovul a făcut parte din Seria Sud Est şi a încheiat faza întâi a competiţiei tot pe poziţia cu nr.5 în clasament, trecându-şi în palmares 4 victorii şi 8 înfrângeri.

În pauza competiţională Ana Maria Chirilă a părăsit pe Alba Iulia şi s-a alăturat chiar celor de la Braşov. O pierdere mai importantă pentru Alba o reprezintă însă plecarea Andreei Nemeş la Nova Vita Târgu Mureș. În prima partea a sezonului pivotul de 22 de ani a avut medii de 7 puncte, 3.7 recuperări şi 1.7 pase decisive.

Partida se va disputa în sala Universitatea 1 dec 1918 din Alba Iulia, sâmbata, 15 ianuarie, cu începere de la ora 16:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!