Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. BC ICIM Universitatea ”Vasile Godiș” Arad - CST Alexandria

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
27.01.2011

Echipele BC ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” și CST Alexandria se întâlnesc, vineri, în Sala Sporturilor ”Victoria”, din Arad, într-o partidă contând pentru etapa a patra a Diviziei A1. Jocul va începe de la ora 18.00 și va fi arbitrat de Alin Faur și de Andrada Csender, comisar din partea Federației Române de Baschet fiind desemnat Radu Burcezan.

Gazdele pornesc cu prima șansă în meciul de pe propriul teren, cu CST Alexandria, chiar dacă formația lui Stacey Nolan vine după eșecul de la Satu Mare. Jucătoarele formației din Arad au un lot mai eperimentat și partidele disputate în cupele europene, în acest sezon, sunt un plus la capitolul experiență.

De partea cealaltă, Mădălin Piperea știe că are în față jucătoare care pot câștiga și singure un meci. Formația din Alexandria se bazează pe Viorela Rus, în spațiul de trei secunde, pivotul grupării din Teleorman având o medie de 10,9 recuperări pe meci, și pe Nevena Saponjic, autoare a 19,2 puncte pe meci în actuala stagiune.

Echipa din Alexandria nu a câștigat niciun meci la Arad

Potrivit totalbaschet.ro, în istoria confruntărilor directe, cele două echipe s-au întâlnit de 11 ori. BC ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad și-a adjudecat șapte partide, în timp ce CST Alexandria a învins de patru ori. Cea mai mare diferență de scor dintre adersarele de vineri s-a înregistrat pe 2 decembrie 2006, atunci când ICIM a învins, chiar la Alexandria, cu scorul de 86-27.

Din punct de vedere statistic, formația din Arad nu are cum să piardă această întâlnire. ICIM nu a cedat niciun meci în acest sezon, pe propriul teren, și nu a pierdut, acasă, nicio partidă directă cu CST Alexandria. Ultima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc tot în Sala Sporturilor ”Victoria”, în martie 2010, și s-a terminat cu scorul de 63-41 pentru gruparea ardeleană.

În clasament, după trei etape, ICIM ocupă locul al treilea, cu două victorii și o înfrângere, în timp ce CST Alexandria se află pe poziția a șasea, cu o singură partidă câșigată și două pierdute. Pe primele două locuri în Divizia A1 se află, la egalitate de puncte, dar departajate de coșaveraj, CSM Satu Mare și SCM CSS Universitatea Craiova.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!