Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. BC Sepsi - ICIM Univ. Vasile Goldiș Arad

Marius Stern, Foto: Balazs Gyurko

Marius Stern, Foto: Balazs Gyurko
01.02.2011

Partida, ce va avea loc la Sfântu Gheorghe, ora de start fiind 19:00, se anunță a fi una decisivă pentru ambele echipe. Aradul are deja o înfrângere iar încă una ar îndepărta-o la două lungimi în spatele liderului, în timp ce pentru Sfântu Gheorghe o nouă înfrângere ar însemna pierderea contactului cu primele patru echipe.

Înaintea confruntării oaspetele ocupă poziţia a doua în clasament cu 7 puncte, în timp ce gazdele se situează pe locul cinci cu 6 puncte. De asemenea cele două formații nu au jucat decât câte patru meciuri din totalul de 14 pe care le-au de disputat în sezonul regulat.

ICIM Univ. Goldiș Arad are cel mai bun atac din seria A1, înscriind 310 puncte, și a doua apărare cu 218 puncte primite, iar Sfântu Gheorghe a marcat 250 de puncte primind 252. Dacă trecem în revistă loturile celor două echipe remarcăm că la oaspeți revine după o accidentare Biljana Savic în timp ce la Sepsi este incerta(la aceasta oră) prezența Biancăi Vescan, accidentată în meciul din etapa a treia de la Timișoara.

Aradul se bazează pe experienţa celor trei jucătoare Ciocan, Brosovszky, Toma completat de stranierele Roberson, Graham și Savic, la care se adăuga jucătoare precum Meszaros, Nagy, Dragoescu sau Urban, ultimele putând decide un meci dacă se află într-o zi de grație. De cealaltă parte Sfântu Gheorghe contează pe trio-ul jucătoarelor mobile și rapide: Părău, Vass și Ardeleanu la care se adaugă pivoţii Walker(desemnata cea mai buna jucătoare a etapei nr.4), Vescan(dacă va evolua) și Huțanu, care se află în creştere de forma în ultimele partide. Momentan extrema Nwafor nu a confirmat, dar nu trebuie subestimate nici posibilităţile ei. Un avantaj important pentru gazde, dar nu decisv, îl va reprezenta cu siguranţa publicul din Sfântu Gheorghe, cunoscut pentru ataşamentul său față de echipa locală atât la bine cât și la greu.

În precedentele întâlniri din acest sezon, care au avut loc în cadrul primei faze, ICIM s-a impus la Arad cu 54-48 și la Sfântu Gheorghe cu 55-51. Au fost două meciuri echilibrate în care apărările și-au făcut datoria.

Astfel partida de mâine se anunță a fi una foarte echilibrată, ambele echipe având șanse egale în a se impune.

1 comentariu la aceasta stire:
  • cipri_23 :

    Hai ICIM
    Sper sa castigam la Sf.Gheorghe si sa demostram ca suntem cea mai buna echipa din Romania. Fortza ICIM !

    cu 13 ani în urmă (01.02.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!