Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. BC Sepsi - Olimpia București

totalbaschet.ro, Foto: Gyurko Balazs

totalbaschet.ro, Foto: Gyurko Balazs
27.01.2011

BC Sepsi Sfântu Gheorghe vizează victoria în meciul de mâine împotriva Olimpiei București, ce va demara la orele 19:00 la sala ”Kati Szabo” din Sfântu Gheorghe. Gazdele doresc să revină pe linia de plutire după înfrângere suferită etapa trecută în deplasarea de la Timișoara, scor 44-57.

Partida e un prilej foarte bun pentru tehnicianul amfitronilor, Attila Veres de a-și redresa echipa, de a o pune pe drumul cel bun, după ce în trei etape gruparea din Covasna a izbutit o singură victorie. De partea cealaltă Olimpia București vine după o înfrângere înregistrată la Alexandria, fiind cea de a treia consecutivă în noul an, însă trebuie menționat faptul că Cristina Bigică nu a evoluat în Divizia A1 până acum, pentru gruparea din capitală.

În clasament ambele echipe se află în a 2-a jumătate, BC Sepsi clasându-se pe treapta a 6-a având o victorie și două eșecuri în timp ce Olimpia ocupă ultimul loc cu trei înfrângeri din tot atâtea partide disputate.

Cele două formații s-au întâlnit și sezonul trecut, câștig de cauză având BC Sepsi(care s-a impus de fiecare dată, 95-51 și 110-47) grupare care dispune și acum de statutul de favorită.

Arbitrii delegați să oficieze meciul de mâine sunt Bukuresti Laszlo și Manu Cătălin, comisar fiind Svetlana Drăgușin.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe megan :

    hajra
    gruparea Sepsi este din Covasna, în rest "hajra szentgyorgy" hajra lanyok"

    cu 13 ani în urmă (28.01.2011) Raspunde
  • CS Gaz Metan Mediaș Baschet .ro :

    Confuzie
    Multumesc mult pentru feedback, m-am grabit si am facut confuzia cu echipa din Ciuc.

    cu 13 ani în urmă (28.01.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!