Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. BC Sepsi Sfântu Gheorghe - SCM CSȘ Craiova

totalbaschet.ro, Foto: Mediafax

totalbaschet.ro, Foto: Mediafax
22.02.2011

Miercuri, 22 februarie, sala Kati Szabo din Sfântu Gheorghe găzduiește partida dintre formația locală, Sepsi BC și SCM CSȘ Craiova. Meciul este programat cu începere de la orele 19:00 și contează pentru etapa a 8-a, prima din retur, a Divizei A1 de baschet feminin.

În meciul din tur, ce a avut loc pe 15 ianuarie, Craiova s-a impus surprinzător la o diferență de 23 de puncte, scor 74-51. Accest rezultat a reprezentat primul succes pentru Craiova, din istoria întâlnirilor all-time, în celelalte patru întâlniri gruparea din județul covasna ieșind învingătoare.

În momentul actual gazdele se clasează pe treapta a 5-a în ierarhia generală, având 3 victorii și 4 înfrângeri, în timp ce gruparea antrenată de Liviu Manea se află pe podium, mai exact pe locul 3, cu o linie de 4 victorii și 3 înfrângeri. Ambele formații se luptă pentru un loc în „careul de ași” ai Diviziei A1, Craiova având un mic avantaj față de adversarele de miercuri seară, dovadă fiind pozițiile din clasament.

Înaintea acestei întâlniri Attila Vereș nu se confruntă cu probleme de lot, în schimb situația senegalezei Kine Kane, o piesă de bază în angrenajul Craiovei, este incertă, însă sunt multe șanse ca această să evolueze miercuri seară.

Partida va fi oficiată de doi arbitrii FIBA, Stoica Ciprian din Sibiu și Bukuresti Laszlo din Sovata. Comisar din partea FRB fiind Marinescu Marius din București.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!