Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. BC Sfântu Gheorghe - Politehnica Iași

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.02.2011

Miercuri, la sala Kati Szabo din Sfântu Gheorghe, va avea loc partida dintre formația locală și Politehnica Iași, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României. Cele două echipe se vor întâlni pentru prima oară în decursul actualului sezon.

Jocul se anunța a fi unul dezechilibrat, favorită certă fiind gruparea antrenată de Attila Vereș. De asemenea și istoricul întâlnirilor all-time dintre cele două combatante dă câștig de cauză gazdelor, care s-au impus în toate cele patru confruntări din 2007 până în prezent, la diferențe între 30 și 57 de puncte.

Ildiko Vass este principala ”armă” pentru amfitroane, având o medie de 15 puncte pe meci, în timp ce Annemarie Părău este cea mai eficientă sportivă cu 15.4 unități la capitolul eficiență. De partea cealaltă Danielle Walker este lidera echipei la puncte per meci, 18.4, fiind de asemenea și cea mai eficientă înregistrând un index de 13 unități la eficientă. Trebuie specificat faptul că Politehnica Iași nu va mai putea miza în actualul sezon pe Danielle Walker, deoarece aceasta s-a accidentat grav, în luna noiembrie, fiind diagnosticată cu ciupitură de menisc.

În prezent Sepsi BC se află pe locul cinci în Divizia A1 cu 3 victorii și 3 înfrângeri, în timp ce Politehnica Iași ocupă ultima poziție în A2, având trei înfrângeri în tot atâtea jocuri susținute.

Partida va demara cu începere de la orele 19:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!