Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. BCM Bega Danzio - BC Alexandria

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
11.02.2011

Sâmbătă, Timişoara va fi gazda unui duel interesant şi echilibrat între BCM Bega Danzio şi BC Alexandria. Cele două formaţii sunt în competiţie directă pentru ocuparea locului 4, poziţie care momentan îi aparţine Craiovei. Timişoara e un loc mai jos, pe 5, iar BC Alexandria ocupă poziţia a 6-a în ierarhia Diviziei A feminin.

Echipa de Bega a primit o veste bună săptămâna aceasta. Va putea conta pe Ancuţa Stoenescu în meciul de sâmbătă, chiar dacă fundaşul Timişoarei nu va fi pe teren toate minutele.

Dan Ionescu are tot lotul valid, cu excepţia Adinei Stoiedin, care se reface după operaţie. Alb-violetele au un moral bun, chiar dacă marţi au cedat clar la Satu Mare. Timişorencele îşi pun speranţe mari în jocul de mâine şi vor să ofere victoria cadou celor 4 sărbătoriţi din această săptămână, inclusiv antrenorului Dan Ionescu.

De partea cealaltă, BC Alexandria abordează şi ea cu mult optimism meciul de la Timişoara. Echipa lui Mădălin Pipera a trecut etapa trecută pe teren propriu de SCM Craiova şi e la egalitate de puncte cu adversara sa de mâine.

Dan Ionescu e precaut în privinţa partidei dintre cele două formaţii şi spune că va fi un meci dificil, pentru că echipele sunt de valori apropiate.

Acest meci este poate cel mai greu pe care noi îl avem sezonul acesta, făcând abstracţie de echipele din Arad şi Satu Mare care s-au detaşat clar de restul formaţiilor. Este un meci foarte, foarte greu. Au un antrenor foarte bun, jucătoare bune pe posturi. Dacă vom reuşi să învingem cu atât mai bine pentru noi.  

Partida dintre BCM Bega Danzio şi BC Alexandria va avea loc sâmbătă, de la ora 15:30, în sala Constantin Jude şi va fi arbitrată de cuplul Vlad Potra - Istvan Bertalan.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!