Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ: BCM Danzio Timişoara - SCM Craiova

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
25.02.2011

A doua etapă a returului grupei A1 din liga naţională de baschet feminin propune sâmbătă un nou duel important în lupta pentru accederea în semifinalele competiţiei. Combatante sunt BCM Danzio Timişoara şi SCM Craiova. Cele două formaţii vor fi faţă în faţă sâmbătă seara, iar cine pierde îşi reduce consistent şansele la locul 4.

Timişoara va fi gazda revanşei, după cum anunţă antrenorul echipei de pe Bega. Alb-violetele au pierdut în tur la Craiova şi vor să îşi spele păcatele comise în Bănie cu o victorie mâine seară. Pentru echipa lui Dan Ionescu, eşecul de miercuri cu Aradul este deja istorie. De altfel, timişorencele s-au îngrijit să fie în formă pentru meciul cu Craiova, nu pentru cel cu rivalele de pe Mureş. Danzio a cedat la 35 de puncte la Arad, dar starea în cadrul lotului este una bună. Eşecul cu ICIM a dus Timişoara pe locul 5, dar e la egalitate de puncte cu Sepsi Sf-Gheorghe şi Craiova. De altfel, cele trei echipe şi BC Alexandria, un punct mai puţin, se vor duela pentru locurile 3 şi 4, ultimele două bilete spre semifinale.

Craiova nu are nici ea motive de bucurie. Elevele lui Liviu Manea au pierdut categoric la mijlocul săptămânii la Sf-Gheorghe, 77-39, iar drumul lung înapoi spre casă şi din Bănie la Timişoara ar putea fi un alt adversar important pentru oltence. Craiova are în schimb avantajul moral al victoriei din tur şi poate fi ajutată şi de presiunea invevitabilă cu care vor juca gazdele.

Înaintea meciului de sâmbătă, Craiova ocupă locul 4 în clasament cu 12 puncte, la fel ca şi Timişoara, un loc mai jos.

Partida dintre BCM Danzio Timişoara şi SCM Craiova va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00, în sala Constantin Jude.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!