Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. CSM Satu Mare - LMK Sepsi Sfântu Gheorghe

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
18.02.2011

Un meci de totul sau nimic. Cel puțin așa poate fi considerată partida de la Satu Mare, dintre CSM, din localitate, și LMK Sepsi Sfântu Gheorghe, pentru formația oaspete. Gruparea din Covasna are neapărat nevoie de victorie pentru a fi sigură de o eventuală calificare în Final Four, în timp ce gazdele, cu șapte victorii din tot atâtea posibile, sunt lider în Divizia A1.

Potrivit totalbaschet.ro, întâlnirea de la Satu Mare va conta pentru etapa a șaptea și se va disputa în Sala LPS. Primul angajament va avea loc la ora 18.00. Partida este arbitrată de Ciprian Ciocan și de Răzvan Moraru, ambii oficiali fiind din Cluj-Napoca.

Echipa CSM Satu Mare are un total de nouă meciuri câștigate pe propriul teren, din zece disputate până acum, în timp ce formația LMK Sepsi Sfântu Gheorghe a adunat cinci victorii și patru înfrângeri în disputele din deplasare, Cele două grupări sunt la a treia întâlnire în acest sezon, scorul general al jocurilor directe fiind de 1-1, ambele team-uri impunându-se pe propriul teren.

Sepsi conduce în întâlnirile directe

În meciurile directe dintre cele două echipe, Sepsi conduce cu scorul de 8-3, formația din Satu Mare reușind să se impună, în afară de partida din prima fază a Diviziei A, pe 18 martie 2009, scor 90-70, și pe 26 martie 2010, când a învins cu 83-76. În rest, gruparea din Covasna a câștigat tot, cea mai mare direrență de scor înregistrându-se pe 18 martie 2009, diferența de scor fiind de 20 de puncte în favoarea gazdelor de sâmbătă.

Annemarie Parău, de la Sepsi, are de parte sa statistica în disputa directă cu Lori Bjork, jucătoarea formației din Sfântu Gheorghe având o medie de 13,5 puncte, 5,1 pase decisive și 2,1 intercepții pe meci, în timp ce Bjork a totalizat, până acum, 11,6 puncte, 1,7 pase decisive și 5,5 recuperări pe joc.

În spațiul de trei secunde gazdele domină lupta sub panouri. Latoya Rena Drake și Anita Teilane sunt superioare adversarelor sale, astfel că disputa din ”căciulă” va fi decisivă în această întâlnire. Ildiko Vass, de la Sepsi, ar putea fi jucătoarea-cheie al acestui meci, într-o zi bună echipiera grupării din Covasna fiind de neoprit.

Înainte de această partidă, CSM Satu Mare este lider în Divizia A1, cu șapte victorii din tot atâtea posibile, în timp ce Sepsi se află pe locul cinci în clasament, cu trei meciuri câștigate și trei pierdute.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!