Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. CSM Universitatea Oradea - Sportul Studențesc Omnilogic

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
24.02.2011

Echipele CSM Universitatea Oradea și Sportul Studențesc Omnilogic se vor întâlni, vineri, într-un meci din cadrul Diviziei A2, la feminin. Partida se va disputa în devans și contează pentru etapa a șasea a competiției. Jocul se va desfășura în Sala Sporturilor ”Antonio Alexe” din Oradea și va începe la ora 11.00, după cum informează frbaschet.ro

Jucătoarele echipei gazdă au prima șansă într-o partidă în care vor întâlni singura formație din Divizia A2 care nu a câștigat niciun meci în această fază a competiției. Fostul antrenor grupării din Capitală, Predrag Vasic, a părăsit banca tehnică a Sportului Studențșesc pentru CSM București, din prima ligă masculină.

În acest sezon, cele două echipe s-au mai aflat față în față pe 26 ianuarie, atunci când CSM Universitatea Oradea s-a impus, la București, cu scorul de 73-68, după ce gazdele au controlat acel joc în marea sa majoritate. Mihaela Adi a decis, practic, de una singură învingătoarea, baschetbalista formației din Oradea terminând cu 21 de puncte și nouă recuperări.

Cele două echipe s-au întâlnit, în ultimii șase ani, de zece ori în partide directe, gruparea din Capitală având avantaj în aceste confruntări, cu șase meciuri câștigate. Cea mai mare diferență de scor s-a înregistrat pe 28 ianuarie 2006, atunci când Sportul Studențesc s-a impus, acasă, cu scorul de 83-36.

Înaintea acestui meci, CSM Universitatea Oradea a acumulat două victorii și trei înfrângeri și se află pe locul al treilea în Divizia A2, în timp ce Sportul Studențesc, fără nicio partidă câștigată din patru posibile, închide ierarhia pentru locurile 9-14 în România.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!