Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. Divizia A2: Doar partida de la Brașov pare mai echilibrată

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
22.02.2011

Etapa a cincea din Divizia A2 programează, miercuri, trei meciuri. Potrivit totalbaschet.ro, singura partidă mai interesantă este cea de la Brașov, acolo unde Galactica, din localitate, va întâlni formația Politehnica Național Iași. În rest, LPS Alba Iulia și Universitatea Cluj au prima șansă în fața echipelor CSM Oradea și Sportul Studențesc Omnilogic.

Galactica Brașov - Politehnica Național Iași. Gazdele au prima șansă în această întâlnire, chiar dacă la formația din Moldova sunt legitimate și baschetbaliste din afara țării. Gruparea din Brașov se poate impune în acest meci și datorită faptului că, în fața propriilor suporteri, au un moral mai bun decât în partidele disputate în deplasare, în timp ce Politehnica nu are nicio victorie, în acest an, în jocurile de pe teren străin. Întâlnirea va avea loc, miercuri, în Sala ”Forex” din Brașov și va începe la ora 15.30.

CSM Universitatea Oradea - LPS Alba Iulia. O partidă cu o favorită certă: gruparea din Alba Iulia. Adversarele formației din Oradea sunt neînvinse în Divizia A2 și beneficiază de aportul unui lot mai omogen și mai experimentat. Statistica este și ea de partea oaspetelor, într-o întâlnire care se va desfășura, miercuri, în Sala Sporturilor ”Antonio Alexe”, cu începere de la ora 17.00.

Universiatea Cluj - Sportul Studențesc Omnilogic. După ce au participat la turneele de sală ale Campionatelor Naționale feminine Under 20, cele două formații se întâlnesc, față în față, și în Divizia A2. Amfitrioanele au prima șansă în fața unei echipe care nu a pus probleme, până acum, niciunei adversare în această fază a competiției. Sala Sporturilor ”Horia Demian” va găzdui, joi, de la ora 14.00, jocul dintre ”U” și Sportul, gazdele fiind neînvinse, până acum, în această fază a competiției.

După patru etape disputate, în Divizia A2, patru echipe sunt la egalitate de puncte, șase, departajate de coșaveraj: Universitatea Cluj, Galactica Brașov, LPS Alba Iulia și CSU Oradea, însă formațiile din Cluj și din Alba Iulia au un meci mai puțin. Politehnica Iași, cu cinci puncte, se află pe locul cinci, în timp ce Sportul Studențesc închide ierarhia pentru pozițiile 9-14 în România.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!