Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. Divizia A2: meciuri disputate la finalul turului

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
18.02.2011

Etapa a patra a Diviziei A2 va lămuri, cel puțin până la finalul returului, situația liderului în clasament. Tot această rundă va aduce un răspuns și în privința ultimului loc, acolo unde Sportul Studențesc Omnilogic și Politehnica Iași încearcă să obțină prima victorie. Runda se va disputa vineri, sâmbătă și marți, partida de la Alba Iulia fiind amânată din motive obiective.

Politehnica Național Iași - Sportul Studențesc Omnilogic. Gruparea din Capitală are șansa, teoretic, să obțină prima sa victorie din Divizia A2 însă gazdele par decise să-și treacă în cont și ele primul succes, în meciul de vineri. Partida se va disputa în Sala Sporturilor, de la ora 15.00. Statistica acordă un ușor avantaj grupării din Iași, superioară la capitolul puncte marcate, însă adversarele stau mai bine la recuperări și la intercepții.

Galactica Brașov - Universitatea Oradea. Gazdele au, teoretic, prima șansă în partida de la Brașov, de sâmbătă, de la ora 12.00, din Sala Forex. Cele două echipe s-au întâlnit de două ori în istoria confruntărilor directe și și-au împărțit, în mod egal, victoriile. Formația din Brașov are nevoie de o victorie pentru a-și depăși adversarele în clasamentul Diviziei A2.

LPS Alba Iulia - Universitatea Cluj. Meciul va avea loc marți, 22 februarie, deoarece formația din Cluj participă și la turneul de sală de la Timișoara, din cadrul Campionatului Național feminin Under 20 și de Divizia B. Gazdele sunt favorite pe hârtie, însă nu trebuie uitat faptul că nicio echipă nu a cunoscut înfrângerea în actuala ediție a Diviziei A2. De fiecare dată, meciurile dintre cele două grupări au fost foarte echilibrate, terenul propriu dovedindu-se decisiv în fiecare confruntare.

În clasamentul Diviziei A2. echipele LPS Alba Iulia și Universitatea Cluj sunt neînvinse, având trei victorii din tot atâtea posibile, însă cele două formații sunt departajate, în această ordine, de coșaveraj. CSM oradea se află pe locul al treilea, cu două meciuri câștigate și o înfrângere, în timp ce Galactica Brașov se află pe poziția a patra, cu un succes din trei posibile. Ultimele două locuri sunt ocupate, în ordine, de Sportul Studențesc Omnilogic și de Politehnica Național Iași, ambele cluburi fiind fără victorie.

sursa foto: bkfocus.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!