Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. Divizia A2: Meciurile etapei a șasea

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
25.02.2011

Două din cele trei partide din cadrul etapei a șasea Diviziei A2 se vor disputa, sâmbătă, la Iași și la Brașov, acolo unde gazdele pornesc cu șansa a doua în fața unor formații care nu au cunoscut înfrângerea în această fază a competiției.

Politehnica Național Iași - Universitatea Cluj. O partidă cu o favorită clară. Gazdele vin după un meci pierdut incredibil, în ultimele secunde, la Brașov, în timp ce gruparea din Cluj nu a pierdut niciun meci în Divizia A2, la feminin. Meciul este programat, sâmbătă, la sala de educație fizică și sport a Școlii 39 din Iași, întâlnirea urmând să înceapă la ora 12.00.

Galactica Brașov - LPS Alba Iulia. Cu patru victorii din tot atâtea posibile înaceastă fază a competiției, echipa din Alba Iulia nu are cum să piardă la Brașov în fața unei formații care, deocamdată, nu are forța necesară pentru a învinge sâmbătă. Un eventual succes al gazdelor poate fi considerat drept o surpriză a acestei etape. Meciul este programat, sâmbătă, în Sala Sporturilor ”Forex”, din Brașov, de la ora 18.00.

CSM Universitatea Oradea - Sportul Studențesc Omnilogic 73-55. Meciul dintre CSM Universitatea Oradea și Sportul Studențesc s-a disputat vineri s-a încheiat cu victoria formației ardelene, care s-a impus cu scorul de 73-55 la capătul unei partide foarte echilibrate, mai ales în prima sa jumătate. După pauză, oaspetele au cedat și nu au mai făcut față în ofensivă.

Înaintea acestei etape, CSM Universitatea Oradea se află pe primul loc în Divizia A2, cu nouă puncte și cu un meci în plus. Trei echipe se află la egalitate de puncte, opt, LPS Alba Iulia, Universitatea Cluj și Galactica Brașov fiind despărțite, în această ordine, de coșaveraj. Politehnica Național Iași ocupă locul cinci cu șase puncte, în timp ce Sportul Studențesc are șase puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!