Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. ICIM Univ. Vasile Goldiș Arad - Kara Trutnov

Marius Stern

Marius Stern
11.02.2011

Sâmbătă seară de la ora 20:00, la sala Victoria din Arad, se vor întâlni în a doua semifinala a Cupei CEWL, deținătoarea trofeului, Kara Trutnov și echipa gazda a turneului Final-Four din acest an, ICIM Univ. Vasile Goldiș Arad.

Trutnov s-a calificat la Final Four de pe locul 2 în grupă, având un bilanț de 5 victorii și 3 înfrângeri(ultimele 4 meciuri fiind câștigate). În campionatul Cehiei se situează pe locul 4, cu 9 victorii și 7 înfrângeri, în ultima etapă învingând pe VS Praga cu 82-71. De cealalta parte ICIM Arad a câștigat grupa de calificare cu 6 victorii din tot atâtea partide disputate, iar în campionatul României, după 6 etape scurse din cadrul fazei a II-a, se clasează pe locul secund cu o linie de 5 victorii și o înfrângere. În ultimul meci a învins la Bucuresti pe Olimpia, cu 103-56.


Aradul va alinia echipa completă, chiar daca Savic, Roberson și Ciocan au acuzat probleme de sănătate și nu s-au putut pregăti la capacitate maximă. Trutnov are o singură stranieră în lot, pe slovaca Misurova, dar este o echipa omogenă și redutabila. Cele două echipe s-au mai întâlnit și în meciuri amicale, dar ultimele două confruntari au avut loc în EuroCup Women, în sezonul 2008 - 2009. Atunci, în faza grupelor, Trutnov a câștigat la Arad cu 90-88, cu toate că fundașul ICIM-lui din acea vreme, Tiffany Brown a înscris 35 de puncte. În meciul din Cehia, ICIM a obținut o prețioasă victorie cu 90-81, în care a strălucit pentru arădence Anita Meszaros, marcatoare a 29 de puncte.


Dar acum toate aceste date aparțin trecutului. În acest sfârșit de săptămână arădencele vor încerca să cucereasca primul trofeu european pentru baschetul feminin românesc, fapt realizat acum cațiva ani de Ploiești pentru baschetul masculin din țara noastră. Un atu foarte important îl poate constitui sprijinul publicului arădean care în ultimele două decenii a fost mereu alături de "galben - albastre" în meciurile importante și nu de putine ori le-a purtat spre victorie. HAI ICIM ARAD ! HAI ROMÂNIA !

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara fernando_feru :

    HAI ICIM
    HAI ICIM ! Hai fetelor, este un moment important, sa castigam cupa !!!

    cu 13 ani în urmă (12.02.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!