Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. ICIM Univ. Vasile Goldiș Arad - SCM CSȘ Craiova

Mihai Lițiu, Marius Stern

Mihai Lițiu, Marius Stern
18.02.2011

Proaspăt câștigătoare a trofeului CEWL, vicecampioanele en-titre de la ICIM Universitatea V. Goldiș Arad primesc sâmbătă vizita SCM CSȘ Craiova, echipă ce a terminat prima parte a campionatului pe locul secund în seria Sud Est. Partida contează pentru etapa a 7-a a fazei a II-a, ultima din tur.

Se întâlnesc ocupantele locurilor 2 respectiv 3 din seria valorică A1. ICIM a suferit o singură înfrângere în partea a doua a campionatului, în fața liderului CSM Satu Mare, echipă ce a învins și gruparea din Craiova. De asemenea oltencele au pierdut și confruntarea cu CST Alexandria, pe care n-au reușit să o depășească nici în prima fază a sezonului.

Ultimul joc direct dintre cele două formații s-a disputat în campionatul trecut, la Craiova și s-a încheiat cu victoria craiovencelor, 80-70. După acel meci antrenorul de atunci al arădencelor, Ioannis Diamantakos, a fost demis, echipa fiind preluată de Stacey Nolan. Putem considera că din acel moment a început ascensiunea ICIM-ului.

Ambele echipe se confruntă cu probleme medicale: la gazde nu va juca Ashlee Roberson accidentată în finala CEWL care își va scoate doar luni atela ce îi imobilizează glezna în timp ce la oaspete este incertă Kine Kane, lideră la capitolul recuperari, în sezonul curent.

Partida va fi arbitrata de cuplul Tamas TothCristian Trofim și va începe de la orele 18:00, la sala Victoria din Arad..

Ca și o curiozitate, pentru echipa din Craiova activează momentan patru foste componente ale gazdelor: Janina Simionca, Anca Șipoș, Eniko Tarța (MVP-ul etapei trecute) și Kine Kane.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!