Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. Olimpia Bucureşti – Rapid Bucureşti

Andrada Comănici

Andrada Comănici
22.02.2011

Miercuri, 23 februarie, cu începere de la ora 18:30, sala Prof. Octavian Dimofte din Bucureşti va găzdui disputarea partidei dintre ultimele două echipe clasate ale Diviziei A1, feminin, Olimpia Bucureşti şi Rapid Bucureşti. Rezultatul acestui meci va conta pentru etapa cu numărul 8, prima a returului, din campionatului în curs de desfăşurare.

Olimpia Bucureşti se află pe ultimul loc al clasamentului în Grupa A1 cu un total de 8 puncte şi dispunând de un bilanţ 100% negativ de 8 înfrângeri şi nici o victorie. Acestea au şi un meci în plus trecut în cont faţă de adversarele din această partidă, şi anume meciul jucat în avans acasă la Municipal Satu Mare, încheiat cu scorul de 76-60. Fetele Romelei Cristea vin la întâlnirea cu rapidistele după ce au pierdut în ultimul meci în faţa baschetbalistelor de la BCM Bega Danzio Timişoara cu scorul de 65-78.

De cealaltă parte, Rapid Bucureşti este ocupanta locului 7 în clasamentul Grupei A1, totalizând 8 puncte obţinute în urma a 6 înfrângeri şi a unei singure victorii. Fetele lui Dan Militaru merg pe terenul celor de la Olimpia după ce în etapa anterioară au pierdut, tot în deplasare, cu scorul de 74-58 în faţa celor de la CST BC Alexandria.

Partida directă desfăşurată în prima etapa a turului de campionat s-a încheiat cu o victorie la scorul de 72-54 pentru rapidiste.

Partida urmează a fi arbitrată de Alexandru Anica şi Alexandru Vasile, comisar din partea Federaţiei Române de Baschet fiind desemnat Mihai Halmagianu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!