Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. Rapid București - ICIM Univ. V. Goldiș Arad

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
25.02.2011

Rapid Bucureşti a devenit adversara "tradiţională" a Aradului în acest sezon, cele două echipe întâlnindu-se şi în Cupa României. Duelul de mâine va conta însă pentru etapa a 9-a, cea de a doua a returului seriei A1 a Campionatului Naţional feminin.

În precedentele întâlniri câştig de cauză a avut echipa vicecampioană în exerciţiu care s-a impus cu 89-56 şi 82-38 în Cupa României, respectiv 89-54 în tur. Arădencele vin după o victorie facilă împotriva Timisoarei în timp ce gazdele au suferit o înfrângere în faţa Olimpiei Bucureşti.

De la Rapid este incertă Florina Diaconu, principala marcatoare a echipei care a dezvăluit că este însărcinată, iar de la ICIM probabil că vor fi menajate Ashlee Roberson şi Bilijana Savic (chiar dacă ultima a jucat în meciul contra timişorencelor). Tot la Rapid va evolua însă o relativ proaspătă mămică, Mona Nicolaescu, jucătoare ce a născut în luna septembrie a anului trecut.

Se prefaţează o nouă victorie a ICIM-ului, care continuă cursa de urmărire a celor de la CSM Satu Mare, locurile 1 şi 2 întâlnindu-se chiar la finalul săptămânii viitoare în sala din Arad.

 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!