Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. SCM CSS Craiova – CSU LPS Alba Iulia

Bogdan Gabriel

Bogdan Gabriel
15.02.2011

SCM CSS Craiova întâlnește miercuri, de la ora 18:00, pe CSU LPS Alba Iulia, într-o partidă ce contează pentru turul sferturilor de finală a Cupei României. Meciul se va disputa la Sala Sporturilor din Craiova și va fi arbitrată de către Anica Alexandru și Ghizdareanu Vlad, comisar din partea Federației Române de Baschet fiind desemnat Ioan Valerian.

Echipa antrenată de către Liviu Manea vine ca favorită în această dispută, tocmai prin faptul că cele două formații evoluează în grupe valorice diferite, dar și statistic, Alba Iulia nereușind să câștige niciodată în fața baschetbalistelor din Craiova în cele două confruntări pe care le-au avut până în momentul de față. Ba mai mult, oltencele au câștigat de fiecare dată la peste 50 de puncte diferență.

Gruparea antrenată de Liviu Manea vine după o victorie în campionat, obținută acasă în fața echipei Olimpia București, vestind astfel un meci frumos, în care cu siguranță își dorește o victorie la cât mai multe puncte diferență, pentru a ușura meciul din retur.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!