Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Baschet Club Star a bifat un nou succes în Campionatul Municipal feminin din Capitală

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
31.01.2011

Cele 20 de puncte marcate de Mirela Frățilă, la care s-au mai adăugat alte 16 reușite de Alexandra Petre, au făcut diferența la meciul de duminică dintre echipele Baschet Club Star București și CSS 4, scor 72-41, din cadrul Campionatului Municipal de senioare din București, Dvizia Onoare, etapa a treia.

Pentru a vedea ce s-a întâmplat în etapa precedentă, accesați acest link...

Jucătoarele de la Baschet Club Star au avut de recuperat, în această partidă, și rezultatul deficitului din meciul tur, atunci când Clubul Sportiv Școlar 4 s-a impus la o diferență de zece puncte, scor 64-54. Prima confruntare din acest sezon, dintre cele două formații, a avut loc în luna noiembrie, anul trecut.

Jucătoarele echipei Baschet Club Star au dominat disputa și în spațiul de trei secunde, acolo unde Andreea Grigoraș, Diana Robu și Alexandra Anghel au adus, împreună, 20 de puncte pentru formația învingătoare, față de opt, cât au reușit adversarele lor directe.

La aruncările libere, Mirela Frățilă & Co au avut un procentaj de 52%, 13 aruncări transformate din 25 acordate, în timp ce amfitrioanele au fost mult mai exacte cu cele 77 de procente venite de la linia de pedeapsă, totalizând șapte reușite din nouă posibile.

În urma acestui rezultat, după trei etape, echipa Still Us rămâne lider cu trei victorii din tot atâtea posibile, în timp ce Baschet Club Star a urcat un loc în clasament, după succesul de duminică. Jucătoarele alb-roșii au un coșaveraj superior în partidele directe cu CSS 4, scor 126-105.

foto: Gabriel Bâlă

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!