Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Biljana Pesovic și Gabriela Irimia au acționat în judecată pe CSU Brașov

Adrian Firican

Adrian Firican
17.10.2018

Biljana Pesovic, în duel cu Gabriela Irimia pe vremea când aceasta din urmă evolua la U Cluj / Foto: Mircea Roșca (sportpictures.eu)

În ultima perioadă, baschetul românesc ne-a rezervat mai multe întâmplări bizare. Dacă luna trecută Clubul Sportiv Municipal București a decis să își acționeze în instanță proprii jucători, fără o notificare prealabilă, pentru a scăpa de contractele pe al doilea an, la Brașov o jucătoare a decis să acționeze în judecată clubul la care încă evoluează.

Este vorba de Biljana Pesovic, care împreună cu Gabriela Irimia, ultima s-a transferat în acest an de la Brașov la Târgoviște, au decis să acționeze în instanță Clubul Sportiv Universitar din Brașov. Cererea a fost înregistrată la Judecătoria Cluj-Napoca în data de 11 septembrie 2018 sub numărul 19067/211/2018.

Clubul Sportiv Universitar din Brașov este condus de fratele antrenorului Dan Calancea, Gabi Calancea, iar actualmente CSU se află în parteneriat cu Clubul Sportiv Țara Bârsei 2011 pentru participarea în Liga Națională de Baschet feminin. 

Cele două sportive au decis să acționeze în instanță Clubul Sportiv Universitar deoarece nu și-au încasat integral salariile pentru sezonul 2017/2018. Cu toate acestea, Biljana Pesovic a ales să evolueze și în acest sezon la Olimpia CSU Brașov, în timp ce Gabriela Irimia s-a reorientat și a ales CSM Tărgoviște.

Conform informațiilor de pe portalul instanțelor de judecată, singurul club din Grupa A a LNBF care până acum nu a fost acționat în instanță este FCC ICIM Arad. Campioana ACS Sepsi SIC are în desfășurare un proces cu termen pe 30 octombrie, CSM Satu Mare are la activ peste 35 de dosare în ultimii doi ani, Universitatea Cluj-Napoca a fost acționată în instanță de mai multe ori în ultimii ani, în timp ce CSM Târgoviște se confruntă în continuare cu problemele din dosarele Dikeoulakos și Matic. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!