Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Brigada de arbitri de la meciul Phoenix Constanța - Sirius Târgu Mureș a fost suspendată

Brigada de arbitri de la meciul Phoenix Constanța - Sirius Târgu Mureș a fost suspendată

La două săptămâni distanță după suspendarea brigăzii de arbitri de la jocul CSM VSKC Miercurea Ciuc - CSA Steaua București, din LNBM, Colegiul Central al Arbitrilor a luat o decizie similară și în privința oficialilor delegați în Liga Națională de Baschet Feminin la partida dintre Phoenix Constanța și Sirius Târgu Mureș, din etapa a 6-a.

Gruparea din Dobrogea s-a impus după o repriză de prelungiri, 62-58.

La meci au fost delegați Ionuț Barbu, Andrei Vizitiu și László Böjte, potrivit deciziei CRAbC, toți trei comițând greșeli repetate de interpretare a regulamentului.

Comunicatul emis pe frbaschet.ro notează următoarele:

"În urma raportului comisarului FRB nominalizat la meciul dintre echipele feminine Phoenix CSU Simona Halep Constanța și BC Sirius Târgu Mureș (calificativ slab pentru toți cei 3 membri ai brigăzii de arbitri), din cadrul etapei a VI-a din LNBF și disputat în data de 6 noiembrie 2021, în Sala Sporturilor din Constanța, membrii CRAbC s-au întrunit în data de 7 noiembrie.

În urma analizei rapoartelor și a vizionării integrale a jocului au fost constatate greșeli repetate de interpretare ale Regulamentului Oficial al Jocului de Baschet de către întreaga brigadă de arbitri de-a lungul întregii partide, fără a influența rezultatul final al jocului, astfel că CRAbC decide:
- suspendare 2 (două) etape, conform articolului 54 al Regulamentului de Organizare și Funcționare a Activității Arbitrilor de Baschet din România a tuturor membrilor brigăzii de arbitri (Barbu Ionuț, Vizitiu Andrei, Bojte László).

Decizia CRAbC a fost comunicată și arbitrilor menționați."

 

*foto: eurohoops.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!