Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Campania de transferuri nu s-a încheiat la SCM Craiova

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.01.2011

Zilele trecute, conducerea clubului din Craiova anunța faptul că SCM a transferat două americance în locul celei plecate, Lydia Whitehead. Era vorba de sportiva Joei Clyburn, care are 26 de ani venise de la Dynamo Kiev și evoluează pe postul 4 și de fundașa Tena Rene Matthews(foto). Dacă ultima jucătoare este un nume cunoscut în baschetul feminin, ea jucase și sezonul trecut pentru gruparea lui Liviu Manea, având medii de 16.1 puncte, 7.3 recuperari si 2.3 mingi castigate cu 32.5 minute de joc și index de 11.0 la eficienta în 16 partide, Joei Clyburn era la prima experiență în România.

Însă, înaintea debutului fazei a II-a a campionatului, Joei Clyburn a invocat probleme personale și s-a întors în America, reziliându-și contractul. Astfel gruparea olteană este nevoită să acopere golul lăsat de Joei, urmând ca săptămâna viitoare să sosească în probe o altă americancă și dacă va fi cooptată în lot SCM va folosi unul dintre cele două extra transferuri.

”Da, este adevărat, Joei Clyburn a trebuit să se întoarcă în Americă deoarece a avut unele probleme personale. În schimb a rămas Tena Matthews, jucătoare ce a evoluat și sezonul trecut pentru noi. Zilele următoare va mai sosi o americancă în probe, poate evolua pe posturile 4-5, însă mai mult pe poziția 5, iar dacă va rămâne la noi o vom legitima și vom folosi un extra transfer.” - a declarat Liviu Manea pentru totalbaschet.ro.

SCM Craiova întâlnește în această seară de la orele 19:00, la Sala Sporturilor din Craiova, pe Sepsi Sfântul Gheorghe într-un meci contând pentru prima etapă a Diviziei A2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!