Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Campioana sezonului regulat va întâlni Olimpia CSU Braşov în prima fază a play-off-ului

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.03.2015

LNBF / Play-off

Sferturi - Meciul 1

Joi, 19 martie - Ora 19:00

Sala "Kati Szabo"

  Fişa meciului  

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe şi Olimpia CSU Braşov se vor duela joi la Sfântu Gheorghe în primul meci al seriei din sferturile de finală ale Ligii Naţionale de Baschet Feminin. Startul confruntării se va da la ora 19:00,

Formaţia din Sfântu Gheorghe porneşte din postura de favorită la câştigarea campionatului, respectiv favorită certă în seria cu trupa lui Dan Calancea. După ce au câştigat fără mari probleme sezonul regulat din LNBF cu un bilanţ general de 24 de victorii şi 2 înfrângeri, având un total de 50 de puncte acumulate, covăsenencele şi-au adjudecat la finele săptămânii trecute ediţia 2014-2015 a Cupei României. Fetele lui Zoran Mikes au trecut pe rând de ICIM Arad în semifinale, respectiv de CSU Alba Iulia în finala mare. 

De cealaltă parte, Olimpia CSU Braşov a ratat la mustaţă locul 7 din clasament, loc care o scăpa de duelul cu Sepsi. Braşovencele au pierdut meciul din ultima etapă cu Alexandria, scor 76-78, şi astfel au încheiat stagiunea la general cu 14 meciuri câştigate şi 12 pierdute pentru un număr total de 40 de puncte. Formaţia de sub Tâmpa a avut prestaţii extrem de solide pe parcursul sezonul regulat, ţinând de multe ori piept echipelor din pluton. 

Din punct de vedere al întâlnirilor directe dintre Sepsi şi Olimpia, gazdele conduc detaşat cu 6-0. Ultimele confruntări s-au consemnat în sezonul regulat, acolo unde gruparea alb-verde şi-a adjudecat meciul Braşov cu 75-62, respectiv cel de acasă cu 81-74. 

Primul meci al seriei dintre cele două formaţii va fi arbitrat de Alexandru Ivan şi Andrei Răileanu, în timp ce comisar din partea Federaţiei Române de Baschet va fi Ion Olaru. Meciul secund al seriei se va juca la Braşov, duminică, de la ora 16:00, în timp ce partida cu numărul 3, dacă va fi nevoie de ea în data de 25 martie. 

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!