Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Campionatul Municipal feminin București: Baschet Club Star - ACS Champions 79-30

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
05.02.2011

Echipa Baschet Club Star a obținut cea de-a doua victorie consecutivă în cadrul Campionatului Municipal feminin din București, Divizia Onoare. După meciurile câștigate în rundele precedente, jucătoarele de la Star s-au impus, sâmbătă, pe propriul teren, scor 79-30, în fața formației ACS Champions.

Pentru a vedea rezultatele din etapa precedentă dați click aici...

Potrivit baschetstar.blogspot.com, Mihaela Nemil și Alexandra Anghel și-au împărțit în mod egal 28 de puncte, cele două junioare ale alb-roșiilor fiind principalele marcatoare din tabăra gazdelor. Liliana Otrocol a avut și ea o evoluție foarte bună, totalizând nouă puncte, opt pase decisive și cinci intercepții.

Echipa Baschet Club Star a dominat lupta și în spațiul de trei secunde, acolo de unde s-au realizat 32 de puncte, cu două mai multe decât toate reușitele jucătoarelor formației ACS Champions din această întâlnire.

Gazdele s-au distanțat rapid la 14-0, după aproximativ cinci minute, la capătul primului sfert scorul fiind de 21-8 pentru Baschet Club Star. Jucătoarele alb-roșii au continuat să-și mărească diferența, astfel că, la pauza mare, tabela a indicat un ecart de 26 de puncte în favoarea amfitrioanelor: 44-18. Ultimele două perioade au revenit tot învingătoarelor, astfel că, la final, scorul a fost de 79-30.

După cinci etape disputate, lider în Campionatul Municipal feminin București, Divizia Onoare, se menține echipa Svetlanei Drăgușin, formația Still Us, cu patru victorii din tot atâtea posibile. Baschet Club Star ocupă locul al doilea, cu trei victorii și două înfrângeri, în timp ce Clubul Sportiv Școlar 4 se află pe poziția a treia, cu două meciuri câștigate din patru jucate.

Echipele Still Us și CSS 4 au un meci mai puțin disputat în campionat.

foto: Baschet Club Star

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!