Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Carmen Tocală acuzată că nu își respectă promisiunile privind membrii Consiliului Director

Baschet .ro

Baschet .ro
12.02.2024

Carmen Tocală acuzată că nu își respectă promisiunile privind membrii Consiliului Director

Asociația Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, campioana României în exercițiu la baschet feminin, a lansat o serie de acuze la adresa Federației Române de Baschet în cadrul conferinței de presă ce a avut loc vineri, 9 februarie, la primăria din localitate.

Pe lângă nerespectarea propriilor regulamente, directorul executiv al ACS Sepsi SIC Istvan Rusz  a declarat că președintele Carmen Tocală i-a promis un loc în cadrul Consiliului Director, însă în cele din urmă Tocală nu s-a mai ținut de promisiune.

În data de 29 noiembrie 2023, la meciul nostru de pe teren propriu din Euroligă, câștigat cu Lyon la un punct, au fost mai multe persoane din conducerea Federației Române de Baschet. De doi ani de zile ne tot spun că e nevoie în Consiliul Director de cineva din partea echipelor care participă în cupele europene. În aceeași zi, doamna președinte Tocală, în cadrul unei ședințe de Consiliu Director pe Zoom, m-a prezentat drept membru cooptat în Consiliul Director spunându-mi că voi primi invitație să particip la toate ședinețele ce vor urma în calitate de membru al Consiliului Director. De atunci nu am mai participat căci nu am mai primit nicio invitație și nu mi-am putut exprima opiniile cu privire la foarte multe probleme curente ce ar trebui discutate în cadrul consiliului.

Conform noului statut al Federației Române de Baschet, la art. 13.5.5 se menționează că din Consiliul Director pot face parte doi membrii cooptați de către președintele Federației Române de Baschet.

Această prevedere a fost contestată de către mai multe cluburi din Liga Națională de Baschet masculin, care s-au opus acesteia, însă la presiunea președintele Carmen Tocală prevederea a trecut în cadrul Adunării Generale ce a avut loc la Cheile Grădiștei în luna martie a anului 2022.

Foto: glasularadului.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Bun e vinul "durduliu", măi, măi...
    Adică "Grasa de Cotnari " . Băieții și fetele din ferebeu e cu gusturi subțiri ce nu ține la tării neaoșe gen Baracs Palinka.
    Ne-a Piști încearcă cu altceva...

    cu 2 luni în urmă (12.02.2024)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      corect
      Nea Pisti !

      cu 2 luni în urmă (12.02.2024)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!