Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Carmen Tocală: ”Aradul va face istorie și în Euroligă”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
13.02.2011

Președintele Federației Române de Baschet, Carmen Tocală, a declarat, după ce echipa ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad a cucerit primul trofeu european din istoria baschetul feminin românesc, că gruparea ardeleană va face istorie și în Euroligă.

”Ceea ce a făcut ICIM Arad este minunat. Este primul trofeu continental cucerit de o formație de baschet feminin din țara noastră. Anul viitor această echipă poate reprezenta România în Euroligă și va face și acolo istorie”, a precizat Carmen Tocală într-un interviu acordat TVR3.

Echipa BC ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad a câștigat, duminică seară, pe teren propriu, turneul final al Ligii Europei Centrale. În ultimul act, formația pregătită de Stacey Nolan a trecut de Bemaco Presov (Slovacia), cu scorul de 62-50.

9 comentarii la aceasta stire:
  • protv :

    EUROLIGA????
    La fel a declarat si despre Targoviste si s-a ajuns la desfiintare...nu doresc aradului aceeasi soarta asa ca mai bine in FIBACUP.....anul trecut aradul a reusit 0 victorii in fiba cup poate la anul ???? EUROLIGA este pt.ALTII.......usurel cu vorbele ca ne apuca plansul apoi....

    cu 13 ani în urmă (13.02.2011) Raspunde
  • Marco Polo :

    Euroliga
    Asa este protv. In plus, ar trebui intai sa castige campionatul in Romania si momentan e pe locul 2. Sau poate avem 2 wild-carduri :-) E drept, daca Udrica se reapuca de arbitraj si in tara atunci nu vor fi probleme. Prietenii stiu de ce!

    cu 13 ani în urmă (13.02.2011) Raspunde
  • Kiki :

    Mare greseala!
    Doamna presedinte a facut o mare greseala in seara asta, la tv, cand a spus ca ICIM va juca in Euroliga! De fapt, indirect, a spus ca ICIM va fi campioana Romaniei! Orice fraier stie ca, pentru a merge in Euroliga, trebuie sa castigi campionatul. Bravo Doamna Presedinte!

    cu 13 ani în urmă (13.02.2011) Raspunde
  • Dan Popescu :

    nu e greseala!
    Femeia ashea vrea ea sa ia Aradul campionatul, ce nu v-atzi prins?

    cu 13 ani în urmă (14.02.2011) Raspunde
  • tudor :

    Rușinos
    Doamna Tocală ar trebui să-și ceară scuze celorlalte echipe din campionat. Cum adica Aradul va face istorie n Euroliga cind abia sintem în etapa a 6-a!!!! S a stabilit deja campioana in biroul doamnei Tocală? Să se retragă Satu Mare, Sepsi ,Timișora, Craiova....si sa joace icim u cu tocala si udrica de la craiova!!!! Bravo fetelor de la arad si rusine, rusine, rusine doamnei de la FRB. Putina decență n ar strica! Hai sa vedem inca odata meciu si să o spunem pe aia dreapta...cu asa arbitraj si Olimpia Bucuresti bătea amărîta aia de echipă din Presov. Ce competitie serioasa e aia in care arbitrii s din aceeasi tara cu finalista? Si pe udrica l ati mai vazut arbitrind in ultima vreme ? Si mai e ceva...ce păcălici a adus Doamna Tocală la Națională....uau.Ne si calificam la Europene?

    cu 13 ani în urmă (14.02.2011) Raspunde
  • cipri_23 :

    ICIM poate evolua in Euroliga
    Mai oameni buni, voi NU stiti REGULAMENTUL. O echipa din Romania poate participa in Euroliga chiar daca nu castiga campionatulul. Prima sansa o are campioana dar daca refuza , atunci se ia in calcul locul 2. Asa s-a intamplat si sezonul trecut cand Targoviste a castigat campionatul dar nu s-a inscris in Euroliga, si ICIM care a terminat pe locul 2 a avut posibilitatea de a evolua dar a refuzat.Nu mai spuneti prosti , daca nu stiti regulamentul. Tocala a spus asta deoarece ICIM chiar daca nu va castiga campionatul poate sa se inscrie in Euroliga pentru ca nu ami exista alta echipa, care sa aiba bani sa se insrie.

    cu 13 ani în urmă (14.02.2011) Raspunde
  • Kiki :

    Regulamentul...
    @ cipri_23: Hai să-ți dau dreptate. dar vin și te întreb eu altceva? Ți se pare corect să declari așa ceva ATUNCI CÂND campionatul este în desfășurare. Să spunem, cel puțin teoretic, că Sepsi câștigă titlul și o să vrea să meargă în Euroligă pentru că face rost de bani. Acum eu ce să înțeleg, că fetele alea nu vor putea juca acolo pentru că Tocală vrea ca Aradul să meargă în Euroligă?

    cu 13 ani în urmă (14.02.2011) Raspunde
  • cipri_23 :

    Euroliga
    @Kiki: Aici ai dreptate dar nu cred ca Sepsi sau vre-o alta echipa din Romania inafara de ICIM poate sa sustina financiar o competie ca Euroliga. Deaceea cred ca Tocala a declarat asta , stiind foarte bine cum sunt sustinute financiar toate echipele din Romania

    cu 13 ani în urmă (14.02.2011) Raspunde
  • tudor :

    Pentru Cipri
    Draga Cipri...ce ar fi daca Mircea Sandu s-ar apuca sa ne spuna cine cistiga campionatu si cine vrea el sa mearga in Liga Campionilor...ca asa crede el ca ar trebui ...Daca ar fi după mintea ta si a doamnei Tocală atunci urziceniu n ar fi trebuit niciodata sa joace in liga campionilor. Ca n au suporteri, n au bani, n au stadion...etc...au jucat pe datorie si au facut 8 puncte...deci lasati campionatu sa se joace corect nu va dati voi cu presupusu cine poate si cine nu...sa mearga in Euroliga. Cum ramine cu declaratia doamnei Tocala ca toti antrenorii straini is niste mercenari? Cine draq l a pus pe stacey nolan la Naționala ? Io sau doamna Tocala...un mercenar iar antrenorii români ramin de bataie de joc a FRB.

    cu 13 ani în urmă (14.02.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!