Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Carmen Tocală: ”Avem nevoie de 1,4 milioane de lei pentru CE Under 18”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
13.01.2011

Preşedintele Federaţiei Române de Baschet, Carmen Tocală, a anunţat că, pentru a se putea organiza turneul final al Campionatului European de baschet feminin Under 18, sunt necesare investiţii de 1,4 milioane de lei în sala de sport a Universităţii din Oradea şi în sala LPS "Bihorul".

Oficialul forului de specialitate a făcut acest anunț într-o conferinţă de presă susţinută la Oradea, organizarea turneului final al Campionatului European de baschet junioare în acest municipiu, în perioada 11-21 august 2011, după cum a anunțat agenția de presă Mediafax.

Tocală a precizat că a dorit să organizeze concursuri de talie europeană în Oradea şi în 2009, însă condiţiile de infrastructură cerute de Federaţia Internaţională de Baschet nu erau îndeplinite de sălile din oraş, cu excepţia Sălii Sporturilor "Antonio Alexe".

"Este nevoie de încă o sală cu cel puţin 500 de locuri, pe lângă Sala Sporturilor, care cred că e cea mai bună din ţară la acest moment", a declarat Carmen Tocală. Astfel, pentru organizarea Campionatului European de baschet feminin U18 la Oradea, Federaţia Română de Baschet şi-a propus să extindă sala de sport a Universităţii din Oradea la o capacitate de 500 de locuri şi să pună parchet special pentru baschet.

De asemenea, ca teren de antrenament va fi folosită sala de la Liceul cu Program Sportiv, care va necesita, la rândul său, mai multe investiţii. Suma necesară în cele două săli pentru a le avea pregătite la nivel european a fost estimată la 1.400.000 de lei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!