Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CEWL: ”Aradul, favorită la cucerirea trofeului”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
14.01.2011

Echipa BC ICIM Universitatea Vasile Goldiș Arad este creditată cu șanse mari la caștigarea Final Four-ului Ligii Europei Centrale la baschet feminin. Potrivit site-ului oficial al competiției, formația pregătită de Stacey Nolan poate continua parcursul perfect de până acum și în ultima fază a întrecerii.

Turneul final al Ligii Europei Centrale va avea loc la Arad, în perioada 12-13 februarie. Pentru această fază a competiției și-a mai asigurat calificarea echipa BK´99 PU Prešov, din Slovacia, grupare care le are în lot pe Patricia Cizmarova și pe Radka Deckerova, componente de bază ale naționalei acestei țări. Echipa cehă Valosun Brno va fi prezentă și ea în ultimul act. Pentru încă un loc se luptă Sokol VCP Hradec Kralove și Kara Trutnov (ambele din Cehia).

Potrivit cewl.cbf.cz, BC ICIM Arad are toate șansele să ajungă în finala competiției, parcursul de până acum al fetelor antrenate de Stacey Nolan fiind unul perfect, cu cinci victorii din tot aâttea posibile. Oficialii grupării ardelene au declarat că sunt pregătiți pentru Final Four-ul din luna februarie și că șansele ca ICIM să cucerească trofeul sunt destul de mari.

Directorul tehnic al echipei din Arad, Dan Moraru, a declarat, după meciul cu Brno: ”Suntem pregătiţi de Final Four, inclusiv organizatoric, pentru că şi din acest punct de vedere vrem să fim la înălţime”, a spus Dan Moraru, director tehnic ICIM Univ Goldiş.

BC ICIM Universitatea Vasile Goldiș Arad este lider în grupa B, cu zece puncte din tot atâtea posibile, și va juca, pe 19 ianuarie, în deplasare, cu Slovanka MB, într-un meci care nu va conta decât pentru palmares.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!