Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cinci cazuri de covid la FCC Baschet UAV Arad

Cinci cazuri de covid la FCC Baschet UAV Arad

Meciul dintre BC Sirius Târgu Mureș și FCC Baschet UAV Arad din etapa a 3-a a Ligii Naționale programat să se dispute sâmbătă, 16 octombrie, cu începere de la ora 17, nu se mai dispută, din motive de siguranţă epidemiologică pentru participanti, se arată într-un comunicat al clubului arădean.

În urma rezultatelor primite la testarea antigen rapidă efectuată vineri dimineața pentru 5 persoane din cadrul clubului, s-a luat decizia efectuării de teste Covid PCR. Rezultatul acestora a venit câteva ore mai târziu, toate cu confirmare pozitivă.

Echipa „galben-albastră” va fi supusă de către DSP Arad unei anchete epidemiologice, fiind în incapacitatea de a efectua deplasarea pentru jocul de la Târgu Mureş.

În urma deciziei Federaţiei Române de Baschet, jocul va fi reprogramat la o dată care va fi convenită de comun acord de cele două cluburi. Totodată, pentru a respecta fair-play-ul competiţional, forul decizional va propune Comisiei de Etică ca jocul restanţă se va desfăşura cu tabelele echipelor din data de 16.10.2021.

Arădencele au avut un început bun de sezon, cu două victorii la scor, 96-45 cu Olimpia Brașov și 86-46 pe terenul Rapidului. De partea cealaltă, și Sirius câștigase ambele meciuri, 77-47 cu Târgoviște și 79-53 cu Brașovul.

*foto: Radu Bulzan/ facebook Fan Baschet Arad

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!